0

nedeni cok basit. hicbir kazanc saglayamamaktansa en azindan birkac kueus birsey kazanirim diyorlar. tamam sorsunlar, soemasinlar demiyorum ama tek simayetim var bu konuda mesela biyolojiyi aciyor bak bu nedie su nedir.. baska birsey yok. ya da belli bir harf secip isimleri aciyor. sonra bunlarin anlamlari ne diyor... pesisira en az 20-25 soru soruyor... bu da en az yani. resmen siteyi boguyor. hani bari soyle sor... atasozu 3 tane mi sordun. bu sefer 3 tane isim anlami sor. ya da guncel bir konu bul ondan sor. mesela egitim sistemi hakkinda ne dusunuyorsunuz de... egitim sistemimizi iyi buluyor musunuz? sinif mevcutlaei sizce yeterli midir diyr sorması bile ne guzel olur yanii... araya baska soru sıkıstırmıs olur hem bizi bogmsmis olur hem kendisi icin daha fazla soru sordugu icin daha fazla kazanc elde etmis olur.

0

ana sayfaya çok soru düşünce bazen insan fark etmiyor. ben de diyorum bu soru sorulmuştu falan diye ama. sonuçta denk geliyordur.

1

ana sayfadan görüp aynısını farklı kelimelerle yazan arkadaşlar var site kuralları defalarca tekrarlamasına rağmen bunu yapmaya devam ediyorlar. bizde bunlara cevap verdiğimizde soru siliniyor ve kazançlarımızı düşüyor. eskiden sorulan sorular neyse ama anasayfada soru görüp aynısını sormak neden?

0

bazen çok sık oluyor. arka arkaya olunca dikkat çekiyor . bazen insan soruları takip edemiyor ne sorulduğunu bilmediği için denk geliyor diye düşünüyorum .

0

soracak soru kalmıyordur belki de hatta aynı sorular farklı çevrimlerle soruluyor da olabilir