0

nisoş demişler adına:)inşallah çözülcek uykusuda

0

vallahi canım hiçbir şey fayda etmiyor. mesela bak benim oğlum uymuyor ben bütün gün ayakta uyuyorum diyebilirim. 15 aydır her gün 3 saatlik uykuyla
yi.. gerçekten artık psikolojim bozuldu evin içinde yürürken başım dönüyor. uykusuzluktan bende bu siteye girebilirdi ama zaten uykum var bir de telefona girersem bu sefer daha kötü olacağım. yani ne yaparsam yapayım ben de oğlumu yutamıyorum her yolu denedim papatya çayı ,rezene çayı ,anason çayı, prakten şurup aklına gelecek her şeyi denedim ama ben gene de oğlum uyutamadım hiç faydası yok almayacağın.

0

sanırım kızınız 4,5 yaşlarında eğer ki uyku problemi çekiyorsa geceleri uyursa çocuğunuz bir akrabam aynı şekilde geceleri hiçbir şekilde uyumuyordu doktor ona melisa çayı veya papatya çayı önermişti. isterseniz öyle yapabilirsiniz .bir de uyku düzenini bir düzene sokmalısınız. en azından geceleri saat on buçukta uyutabilirsiniz. gönderdiğin çaylar gerçekten çok iyi geliyor çocuğa en azından çocuğun rahatlamasını sağlıyor ve uykuya geçmesini daha kolaylaştırıyormuş.

0

uyku problemi oluşmuş çocukta bence düzene sokmak için birkaç gün aynı saatte uyutup uyandırın. uyumaz ise ona duş aldırın, vücudu rahatlasın genelde banyo yapınca uyumak istiyorlar.

0

ayrıca ödeyecek olursam eğer rezene anason ya da papatya çayı gibi bitki çayları dönem içerisinde sakinleştirici bir etki yapar bunlardan da çok az miktarlarda içirebilirsiniz.

0

bu saate kadar hala uyumadın mı kesinlikle çok büyük bir uyku problemi var demektir. bunun için bence profesyonel bir yardım almanız gerekiyor. onun dışında da zamanla birkaç gün erken saatte kaldırmaya çalışmalısınız ve gün içerisinde onu yoracak aktiviteler yapmasını sağlamalısınız. bu sayede çocuk gün içerisinde hem erken kalktığı için hem de fazlaca yorulduğu için daha erken saatte uykusu gelecektir.

0

akşam 9dan sonra uyutmadım 2de yatırdım 3te uyandı ne yapmam gerekiyor bilemiyorum artık sabahlara kadar oturup oyun oynuyoruz sanırım bünyem dayanamıyor artık çözüm yolu bilen varsa lütfen yardım . bu arada bitkisel uyku için şurup bile aldım tabi bebekler için özel bir şurup doktor tavsiyesi yanlış anlaşılmasın . ama görüldüğü üzere pek bir etkisi olmadı .