0

bana annemle evli olan kisiye denir.baba evin diregidir.baba esi 've cocuklrinin gelecekleri icin durmadan var gucuyle calisan kisidir. kimseye muhtac olmasin die ailesi elimden gelenin en iyisini yapmaya calisir bazen ek is bile yapar yorgundur ama ailesine belli etmez bunu hep gulumser evde bir tencere kaynasin die iste bu kisi annedir

0

baba kimdir, biyolojik baba falan herşey hikaye asil baba şu anlatacaklarımdır.
evin en öksüzü babalardır , en yalnızı, herkese kimse olurken o en kimsesizi , evin direğidir, dayanacak direği yokken .
hep güçlü olmak zorundadır çünkü o gözlerde kahramandır ve oyle kahraman kalmak zorundadır. hayatının tamamını evine, eşine ve çocuklarına da adasa , ne eşine yaranabilir nede çocuklarına , uçan balonda tehlike olsa ağırlık fazlası olarak ilk o atılır, çünkü o hrp fazlalıktır hayatlarda . babanın evinde en sevdiği eşi ve çocuklarıdır , eşi için çocuklarının sevgisi, hep ikinci plandadır baba. anne veya çocuklar işsiz olabilir ama baba işsiz kalamaz emekliye ayrılsada çalışmak ve kazanmak zorundadır baba. belkide ağlamak ister ama ağlayamaz onların yanında, erkek çocuğunun kahramandır baba , genc delikanlı oldumu of baba sen nerden bileceksin olur aslında. kızının prensidir baba yaptığı nazarla ama genç kız olduğunda gönlü kayar bir delikanlıya ve sen sus ne anlarsın sen olur baba, baba adam gibi adamdır hayatını feda etme uğruna.