2

isıya karşı koruma için kullanılacak ürünleri sormuşsunuz ama herkes yanlış anlamış maşallah. :) urban markasına ait spreyler güzel oluyor onları kullanabilirsiniz. ayrıca saçlarınızı nemli iken düzleştirmek daha fazla zarar verecektir. uygulama yapmadan önce sadece bakım yağı , ısıya karşı koruma etkili köpük ya da sprey kullanabilirsiniz. ayrıca ince telli saçlarınız varsa dereceli düzleştiriciler kullanarak daha düşük ısı da saçlarınızı düzleştirmek daha az zarar verecektir.

1

ben saçlarımı fazla düzleştiren biri değilim. normalde yani dışarıya falan çıktığımda saçlarımı düzleştiriyorum ve kullandığım düzleştirici markası arzum her zaman da arzum tercih ediyorum. yani zaten devamlı düzleştirmek saça zarar verir, kırar yıpratır, döker yani saç dökülmesini sağlayan ve kırmasın da büyük etki gösteriyor düzleştirici ve zaten doktorlar olsun veya güzellik uzmanları falan olsun gerçekten de düzleştirici önermiyor. zaten şöyle bir şey var. vücudumuzun nasıl masajı ihtiyacı varsa saçlarımızın yani kafamızın da masaja ihtiyacı var. yani kimseye önermem hiçbir şekilde devam mı saçlarını düzleştirmesi ne yani saçlarını zarar vermek istiyorsa kendisi bilir ama ben saçlarımı zarar vermek istemiyorum. şöyle bir şey yapabilir. mesela her gün saçlarınız zeytinyağı ve argan yağı sürersek en azından saçlarını düzleştirici bile yaptığında korumuş olur ben bazen öyle yapıyorum.
böyle baktım falan olduğunda yani şöyle söyleyeyim devamlı düzleştirici olmasın fön çektirebilir ama ben de saçım tutmuyor benim ondan dolayı düzleştirici kullanıyorum.
yani çok şükür saçlarımı o kadar kötü de değil. bazen düzleştirme sende olur dalgalı bir şekilde kullanan da biliyorum.
yani bu gibi şeyler.

0

kimseye karşı herhangi bir cihaz kullanmıyorum