1

sorumani için istediğiniz özellikler nelerdir?

sorumani biliyorsunuz para kazandıran bir platform fakat bazı yenilikler yapsa fena olmaz buradan sorumanıye ne istediklerinizi yazabilirsiniz.

7 cevap
0

milletin genel isteği mesajları silme özelliği gelmesi, benim için pek fark etmez ama o konuda çok talep var,
yönetimin daha dikkatli olması da genel istekler arasında, kuralların herkese eşit uygulanmasını istiyorlar. bunlar önemli şeyler ve millet genel olarak bunları istiyorlar.

benim de bu site için tek isteğim bu siteye her girdiğimde giriş yapma gereği kalmasın. her seferinde e posta adresimi ve şifremi yazmak istemiyorum. beni hatırla bölümü eklensin ve diğer tüm buna benzer sitelerdeki gibi interneti açtığımda burada hesabıma giriş yapmış olsun. istemeyen beni hatırla bölümünü işaretlemez ve o özelliği kullanmaz zaten. her seferinde e posta adresimi ve şifremi yazmak istemiyorum biraz uzun olduğu için çok vakit harcıyor ve sinir oluyorum ve sırf o yüzden bu siteye fazla girmiyorum ki bazen günlerce giriş bile yapmıyorum. fazla vaktim olmuyor normalde, girip 5 dakika durup çıkmam gerekir, ve o 5 dakikanın 2 dakikasını e posta şifre yazınca da saçma oluyor. beni hatırla bölümü eklensin buraya başka bişey istemem ben :)

0

1) mesajları silme özelliği gelsin.
2) bizi tehdit etmeyi bıraksın.
3) bize ban yersiniz diyip, sitedeki diger yazarlsr aymi tip soru sorunca uyari bile vermemekte. onlari bir uyarsin. baska birsey istemiyorum.

1

sadece yönetimin adil olmasını istiyorum. ben buraya geleli 2 ay’ı geçti ama ne kural varsa benim üstümde denedi. sabah sohbet kanalında aynı tip giden olursa uyarırız veya banlarız dedi ama şuan iki yazar sürekli aynı tip sorulardan gidiyor onlara birşey demiyor. ben yapınca hemen uyarı veya ban yiyorum. yönetim işini yapmalı. bize gelince gözü açık olur, bazı yazarlara 3 maymunu oynuyor.

1

bu siteye gelebilecek birçok özellik olduğunu düşünüyorum. fakat şu ana kadar pek fazla özellik göremiyorum. tabii ki ilerleyen zamanlarda daha farklı özellikler katabilirler. bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

0

yani ben sorumani'den her seferinde söylüyorum. zaten böyle bir soru karşıma çıktığında gerçekten de şu mesajlarımı artık silinmesini istiyorum. çok rahatsız oluyorum ve buraya iki aydır uyuyayım iki aydan beri de mesajlar artık silinsin diyorum. normalde bu uygulama gelecekti ama gelmedi kaç ay oldu artık bu uygulamanın gerçekten bir an önce düzene girmesini istiyorum haddinden fazla mesaj birikti ben normalde telefonumda bile mesaj tutmayan insanım yani buradaki mesajlardan gerçekten de çok rahatsızım ve burada isteklerinden en büyüğü de aktif olan üyelere ödül verilmesi bence adil olmuş olur. çünkü bu sitede yarışma olduğu zaman herkes buraya geliyor ve yarışma yokken zaten bu siteye kimse adımını bile atmıyor. burada en fazla 8-9 kişi aktif oluyoruz. yarışma yokken zaten yarışma olduktan sonra da herkes aktif ve yüzde beşlik sorulara bile cevaplayamıyorum bazen yetişemiyorum diyebilirim. yani benim istediğim iki uygulama var. bir mesajların silinmesi 2 aktif üyeleri ödül verilmesi bence bunu yapmaları gerekir. çünkü bazı sitelerde böyle bir uygulama var. artık bu sitede gelmesi lazım diye düşünüyorum.

1

sorumaniden istedigim biraz kazançlara zam yapması:):)

1

sorumaniden çok fazla bir şey istemiyorum. ama gerçekten artık şu mesajları silme özelliği gelmiş olsa çok memnun olacağım. onun dışında ben bu sitenin her şeyinden çok memnunum. bir sıkıntı yaşamadım bu güne kadar. site ekibi de bizim isteklerimizi her zaman dikkate alarak uygulamaya çalıştı. bu yüzden de onlara çok saygı duyuyorum. gerçekten işlerini çok ciddiye alarak ve çok iyi bir şekilde yerine getiriyorlar. umarım böyle gider ve hiç bir şey bozulmaz. seriyorum sorumaniyi.