0

eğer ki yakın güvendiğim biriyse kesinlikle borç veririm ama güvenmediğim vede çok yakın olmadığım biriyse asla borç para vermem.

0

arkadaşının kim olduğuna bağlı borç vermek zor bir durumdur herkese borç verilmez bu nedenle borç vereceğiniz kişiye dikkat etmeniz gerekir

0

valla şuan borç verecek kuruş param yok.:)genelde arkadaşlarımla aramizda borç olmuyor. olunca onlar bana veriyor, ben de olunca onlara veriyorum. o şekilde yani arkadasligimiz. bence arkadaşlık ta bu şekilde olmalı. birbirine maddi manevî destek çıkarak.yaninda olup senin açığını kapatarak yani.

0

arkadaşım borç isterse hele de o para verebileceğim kadarsa mutlaka veririm. ne olursa plsun. ayrıca geri de istemem

0

arkadaşım borç isterse veririm. eğer gerçekten de dostum gibi ise her zaman iyi günümde kötü günümde yanımda olduysa o insan her zaman benim dostum olmuştur ve borç para veririm ve zaten bu devirde normalde kimse kimseye borç para vermez ama benim arkadaşlarım hiçbir zaman menfaatçi olmadı ve biz birbirimizden borç alıp verirdik kabul bekarken ama şu an evlendiğimizden dolayı sadece bir telefonda görüşebiliyoruz. mesela oturup bir yerde falan gezemiyoruz. çünkü ben izmir'de oturmuyorum. onlar izmir'de oturuyor ben sırt kuşadası'nda oturuyorum ama dediğim gibi istesene ben gene de veririm. eğer benim param varsa, yoksa yapacak bir şey yok.

0

cebimde son 10 tl lem bile olsa çıkartır veririm borç değil de geri istemem bile bazen bende istiyorum ama geri veriyorum bazi kişilere vermem ama bana o kadar şey yapıcak ve ona çıkartıp borç para vericem hayatta vermem