0

sabahları erken uyanmak gerçekten zor özellikle kış aylarında soğuklar da çok erken kalktığım zaman zorlandığım oluyor birde kas ağrılarım oluyor tam uykumu alamadığım zaman gergin ve sinirli olabiliyorum uykumu alamadığım zamanlar da. sabahları da kalkmak haliyle zorlaşıyor ama yazın güneş doğuyor mesela farklı serin bir hava oluyor ozaman güzel oluyor.

0

akşam erken yatıp sabahları da erken uyanabilirsin mesela ben 12 de yatıp 7 de uyanabiliyorum yada 10 gibi yatıp sabah 5 gibi uyanabiliyorum ne kadar erken yatarsak o kadar erken kalkarız

0

aslında zor deil herşeyi zamannda yaparsan ona da zamanında kalkarsin vede zaten mecburiyet de ilde erken kalkmak insanın icgudusunde olması lazm

0

vallaha şöyle denilebilir sabahları bı sorumlulugumuz var oda okula kalkmaktır ve oldukça kötü insan uykusunu bozulunca insan agresif oluyor ve ınsanlara karşı biraz tepkımız sabahları degişiyor işte normalde onlara nasıl davranıyorsak sabahları daha asabi davranıyoruz şahsen ben gerçekten öyleyim sabahları uykumun kesinlike bozulmasını istemem fakat bi sorumlulugumuz var okula kalkmak benımkı bu başkasının işe kalkmaktır yanı uyku konusunda hassas olabılıyoruz ama yapıcak bişeyimiz malesef yok ve bu şekıldede devam edıceğiz okulumuz bitse dair hayatımız başlıyor okulun bıtmesı demek hayata atılmak demek işe kalkmak eminimki daha zor çünkü yazın çalısıyorum ve oldukça zor gelıyor okulu 4 gözle arıyorum o zamanlar ama okul gelincede bu sefer uykuyu hep arıyorum yanı hep değişiyor bu hayatta bazı şeyler sabah morelım hep bozuk oluyor genelde .

1

oldukça zor. hele de iş, okul için şu kış günlerinde hava aydınlanmadan yollara düşmek çok yıpratıcı. sabah karanlıkta işe git, karanlıkta eve gir yorucu ve zor bir süreç katılıyorum. başlamak için uyanmaktan daha iyi bir yol olmalı der bir söz, kesinlikle öyle.

0

sabahlari erken kalkmak biraz zor tabi ama her insanin bir zorunlulugu vardir mecburiyet diyelim.

0

eğer kendinizi alıştırdıysanız, namaz kılıyor iseniz hiç de zor değil.

0

valla hocam uyursak kalkarız uyumak daha zor:)