3

:) şimdi moraller yerindedir kardeşim değil mi? günün getirdiği sıralama stresi ile bunu sordun ama şimdilerde yerini korumanı dileyerek başarılar dilerim sana ve herkese.

0

merhaba para kazanan oluyor mu yeni iyi oldum çok beğendim bu siteyi inşallah kazanırım soruları beğendim gayet güzel sorular umarım para kazanabiliriz kazanan varsa yazabilir mi

0

valla gina geldi ya bana da.
sacma sapan sorular..yok 1-2 tane ayni katogori den sor anlarim ama resmen hukuk siyaset ezberlettirdi bize..

0

bence hemen pes etme sonuçta o sorularda olmasa bizim cevaplayacağımız soru olmuyor. çabuk pes etme sonuçta hepimizin ihtiyacı var bu kadar yol kat etmişsin. vazgeçme boşuna.

0

kardeşim dengeler değişti diye moraliniz bozulmasın lütfen. 10 kişinin arasında kalabildiğiniz sürece mesele yok. verilen cevapları da sorumani kontrol ettiğinde, kim bilir belki yine her şey değişebilir.

0

ne kadar saçma sapan şeyler olsa da erkenden pes etmek doğru değil sizin adına

0

isteyen istediği soruyu soruyor. emin olun ben daha çok saçma soru sordum özellikle harflere takıntılı biri var onun sorularının yanında bunlar gayet normal geliyor bana . bir sinirle bırakma bence . azimlisin bir yazar olarak başarılısında sen kazancına bak ben öyle soruları görmemeye çalışıyorum öyle yapmanı tavsiye ederim. kazancına bak sen boşver soru bulamazsan cevaplayamaya kendin sor ona cevap ver en kötü.

1

bu kadar emek verdikten sonra kesinlikle bırakmaman gerektiğini düşünüyorum. 10 gündür sürekli olarak üste de aktifsiniz bir hafta gibi bir zaman kaldı dengeler çok fazla değişebilir zaten. bence kesinlikle vazgeçmemiz gerekiyor. eğer sorular saçma bulunarak kaldırmıyorsa ne yapalım bizde o saçma soruları ciddiye alıp cevap vererek kazanç sağlamaya çalışacağız yapacak başka bir şey yok ki. ancak kötü olan uzun bir süre sonra ve biz cevap verdikten sonra soruların kaldırılması ve bizim cevaplarımızın da silinerek kazancımızın düşmesi insan böyle bir durumla karşılaştığı zaman da sinirleniyor gerçekten.

0

poyrazim kardesim hem başarılı hemde maddi ihtiyacı olan bir yazarımızsın acele karar verme. yarışmanın bitmesine az bir süre kaldı biraz daha sabırlı ol kardesim.

0

neden pes ediyorsunuz heyecanlı oluyor.sorular kötüyse siz kendiniz soru yazın soru üretin bunları da hep beraber cevaplayalım