0

kokoreç kesinlikle. çünkü berbat kokuyor. ve tadı da çok kötüydü ve keşke hiç tatmasaydım dedim. bir de keçi sütü . o da kokuyor.

0

brokoli icin oyle demisligim var benim.... normal zamanda da ben karnibahar yemem aslinda... bir keresinde de teyzem yapmis salata gibi. iste haslamis brokoliyi ve havucu. ustune de yogurt dokmus... annem dedi bir tatsana. ddim bi tadayim belki tqdini begenirim bunun. karnibahari da sevmiyorum ya. iste neyse tattim. agzima aldigim lokmayi cigmememle cikarmma bir oldu. :d :d keske tatmasayfim dedim. diyorum da hala... su karnihabar ailesindeki sebzeleri bir sevemedim yaa..

0

bu cevabı okuyanlar kızacak belki ama soğandır benim keşke bakmasaydım dediğim yiyecek. çocukluğumdan beri ağzıma sürmediğim kokusuna görüntüsüne bile katlanamadığım hiç kabuksuz haline dokunamadığım, doğranırken mutfaktan kaçtığım, ağzıma geldiği için çocukken sofrada kustuğum bir yiyecektir. sadece çiğ değil pişmiş halini bile yiyemiyorum. yemeklerden gelen tadını sevmediğim için benim yemeklerim biber ve domatesle pişer. yani evde ayrı yemek pişiyor benim için. bazı şeylere sırf vitaminini alabilmek için püre halinde koyulmasına izin veriyorum. ama püre halinde de olsa soğan giren yemeğin tadını sevmediğim için zevkle yiyemiyorum. yapısı soğana benzediği için pırasayıda sevmem keşke yemeseydim dediğim bir diğer yiyecektir.

0

yani bu zamana kadar bilmediğim şeyin tadına bakmadım. zaten bende de öyle bir huyum var. hiçbir şeyi kolay kolay beğenmem ben ondan dolayı hiç bu zamana kadar keşke tanımasaydım dediğim bir şey olmadı.. çok şükür zaten kendimi bildiğimden dolayı güzel olmayacağını görünüşünden falan anlıyorum ondan dolayı yemiyorum ama zaten ben herkesin elinden bir şeyi yiyen bir insan da değilim. mesela misafirliğe falan gittiğinde sadece otur tadına bak dediğinde gerekirse kalbi kırılsın hiçbir şekilde umurumda olmaz. ben yemiyorum ben tokum diyorum yani yiyemem çünkü bir titiz bir insan herkesin evinde yemek yiyemez ondan dolayı ben de hiçbir şekilde az bir şey de olsa hiçbir şeyin tadına bakmıyorum.

0

ben de pancar ile yapılan bir yemek yemiştim. keşke hiç yemeseydim demiştim.

1

tadına baktıktan sonra, ben bunu hiç yemeseydim dediğim kereviz ve onunla yapılan yemeklerdir.

0

evet var,sanirim keci boynuzu pekmeziydi.:)