0

kesinlikle var gittiğime gideceğime bin pişman olduğum bir yer varki . bir yılbaşı akşamıydı çocuktum ozamanlar tabi akıl başta değil arkadaşlarla bir arkadaşın tanıyıp güvendiği birinin evine gittik yılbaşını orada kutlamak için babam yaşındaki adamın sözlü tacizine maruz kaldığım için öğün yeterince üzülmüştüm . ve pişmanlık duydum keşke gitmeseydin ne işim vardı orada diye . fakat gece ilerledikçe başka arkadaşlarımda geldiler ve aralarında münakaşa olmustu . tabi ailelerimize de arkadaşlarla bir arada kutluyoruz beraber kalıcaz dediğimiz için geç saate eve dönemedik dışarıda sabahlayarak geçirmiştir yılbaşını. inanılmaz bir gündü .

0

gittik den sonra gitmeseydi dediğim sey tabiki bir kız sevmiştim ihanet etti onun için harcadigini dört yıl keşke hiç gitmeseydim dedim.

0

sırf 4 yıllık olduğu için erzurum'a felsefe grubu öğretmenliği okumaya gitmiştim ama o bölümü sevemedim ve tekrar iki yıllık çocuk gelişimi bölümüne geçiş yaptım. sırf erzurum'da felsefe grubu öğretmenliğinde yarım dönem okumam dan dolayı geçiş yaptığım çocuk gelişimi bölümünde yarım dönem okulum uzadı ve bu benim 1 yılıma mal oldu bu yüzden keşke sırf 4 yıllık diye o bölüme gitmeseydim diyorum ve gittim için pişmanlık duyuyorum.

0

çok sık değil ama olmuştur kesin. özellikle bir hevesle gidip can sıkıcı birşey oluyor o zaman çok söylerim keşke gitmeseydim diye. aslında keşke kelimesini hiç sevmem olacağı varmış derim genelde ama ağız alışkanlığı heralde . keşke dememek için düşünerek hareket etmek lazım ama bazen olmuyo düşündüğümüz gibi gelişmeye biliyor olaylar. o yüzden yapacak hicbirsey yok keskelerle yaşıyoruz .

0

yani bu zamana kadar gittiğim yerlerden pişman oldum sadece bir kaynanamın eve oldu. kaynanan bizi yemeğe falan davet etmişti ve ben onu uyarmıştım beni sakın kimseyle aynı yere yemeğe davet etme diye ama o komşularını davet etti. sonuçta ben de ayrı evde oturuyorum yani beni davet ediyorsun ama ilk komşularına yemek verip bizler ise bu kadar kaldı deyip bizlere çok az bir yemek koymuştu o zaman yani ben gerçekten de çok sinirlenmiştim hatta eşimle tartıştım. keşke gitmeseydin ben dedim götürüyorsun yani tartışmamız falan oldu. o da ben nereden bilebilirim muhabbeti yaptı. yani eşim yani ben nereye gidersem gideyim hiçbir şekilde pişman olmam ama o kadın evine gidince gerçekten de ben sinir krizi geçiriyorum. insan bu kadar aç bencil nankör olamaz. yani hayatım boyunca onun gibi bir kadın görmedim bu hayatta da rabbim bana bir daha onun gibi bir kadın göstermesi çok şükür artık konuşmuyorum evine falan da gitmiyorum. zaten her gittiğinde de pişman oluyorum yani allah düşmanımın başına vermesin diyorum başka da hiçbir şey demiyorum.

1

yıllar evvel kendi isteğimle gittiğim bir yer vardı. şimdilerde düşündüğümde ne gereksiz zaman harcamışım diyorum ama o gün için doğru olan bu idi.
o yüzden geçmişe takılıp kalmamak gerekir diyorum.

0

henuz simdiye kadar hic olmadi sukur.:))