0

cimri olursa her işime akrışırsa ortaşığı karıştırısa evkenmekten vazgeçerim

0

yani zaten ben kendim kadınım ama gene de yorum yapmak isterim. şahsen erkek olsam bir kadın yalan söylüyorsa ve namusuna düşkün değilse, edepli oturup kalkmıyorsa ,ne konuştuğunu bilmiyorsa, çenesi çoksa, sadık değilse sevgisini yani bunları görürsen asla onunla evlenmezdim. önce güler yüzlü olması lazım bir kadının. yani bu şekil ama şöyle bir var. kimse kavun değil ki koklayıp anlayasın yani bilemezsin zaten öyle bir şey olsaydı öyle bir yetkimiz falan yani bu boşanmalar falan olmaz veya cinayetler veya ayrılıklar bu gibi durumlar olmazdı ama işte insanlar bilemiyor kim iyi kim kötü öyle bir şey oluyor. ben kadın olmama rağmen böyle bir yorum yaptım. yani erkek olsaydım dedim zaten öyle bir insanla gerçekten de evlenmezdim.

0

bir kadının iki yüzlü olduğunu anlarsam evlilikten vazgeçerim.birde beni kandırıyorsa yalan söylüyorsa o kişiden vazgeçerim

0

bir kadınla görülüp vazgeçilecek şey, makyajının altındaki yüzüdür. yanlış anlaşılmasın bu dediğim, çünkü makyaj derken kendini tatlı bir şekilde gösterip ,insan içine girmesi ,bu şekilde insanlara iyi davranması, daha sonra türlü oyunlarla gıcıklıklarla insanlardan nefret ettirmesi kendini kastettiğim. makyaj sadece yüze yapılmaz huya da yapılır, aynı zamanda. yani çok sevimli, çok tatlı insanlar gördük, fakat gelin olarak aldığımızda onları, içimize girdikleri zaman, ne kadar huysuz olduklarını anladık bir kadından soğumanın en kolay yolu huyudur. yani huyunun değişmesidir. eğer güzel bir karakteri varsa, zaten huyu sürekli değişen bir insan değildir o kişi. ama karakteri sürekli değişiyorsa, huysuz iğrenç bir insandır ve erkekler onu gördüğünde bir nebze olsun uzaklaşabiliyor, ama kadınlar öyle şeytan ki yine de erkekleri kendilerine bağlamakta onlardan ustası yoktur.