0

bence makyaj gerçekten bir ustalık gerektiriyor. her insan makyaj yapmayı beceremiyor.yapabilse de profesyonel biçimde makyaj yapan sınırlı insan vardır. insanlar makyaj yaparak makyajsız hallerine göre oldukça değişebiliyor . özellikle günümüzde makyaj o kadar büyük bir hal aldı ki makyajsız hallerini gördüklerinde iki kişi eşlerini evlendikten bir gün sonra boşadı. aslında bence makyaj artık bir nevi masumluğunu yitirip biraz sahtekarlık haline dönüştü . insanlar öyle bir makyaj yapıyorlar ki olduklarından bambaşka bir görünüme kavuşuyorlar. hatta beğendikleri bir kişiye benzemek için dahi öyle makyajlar yapıyorlar ki gerçekten oldukça benziyorlar . hatta sosyal medya dilinde çok güldüğüm bir laf vardi. bir kadının makyajlı ve makyajsız halini koymuşlar ve altına yıkamadan almayın yazmışlar . gerçekten bu söze çok güldüm ve çok katıldım . bende bir bayan olarak makyaj yapiyorm hatta makyaj yapmak bana kendimi iyi hissettiriyor . hatta bayanlar sırf özgüvenleri gelsin diye bile makyaj yapıyorlar. bence bu çok normal ve doğal birşey ama makyajı artık bir nevi sahtekarlığa çevirdiler . bu yüzden erkeklerin çok dikkatli olması gerekiyor .

0

kendini kötü hisseden veya güzel bulmayan kadınlar için kurtuluş yolu gibi bişey ama bir o kadar da zararı var makyajın kim ne derse desin en pahalı bilindik marka olsun sonuçta kimyasal birleşenler var içerisinde, yüzünüzde bir kusur problem varsa ve birazda imkanınız varsa tavsiye sorunu kökünden çözün, örneği göz altı morlukları gibi problemlerin artık çözümü var.

0

bence makyaj malzemeleri çok kullanışlı bir şeydir.iyiki makyaj malzemeleri var insanlar kendilerini hem bakımlı hemde şık hissediyor.o üzerinde ki sönüklük yerine güç katıyor insana makyaj.yüzdeki lekeleri gidermek için fondöteni sürmek ,kirpikleri kısa ise rimel ile hem dolgunluk hemde uzunluk yapıyor.ruj ise dudağa renk veriyor yani insanı değiştiriyor makyaj .makyaj yapanları ve ilgilenleri severim .

0

yani sonuçta ben de bir bayanım. ben de makyajı seviyorum ama diğer bayanlar gibi 10 kilo makyaj yapmıyorum hiçbir zaman sürdüğüm sadece bir rimel var rimelden başka da makyaj yapmam. yani bence diğer bayanların da sadece bir makyaj yapmasını öneririm gerçekten de kendilerini maymuna benzetiyorlar çok makyaj yaparak. yani bence en güzeli doğal olmak. çünkü makyaj zararlı bir şey ben de kadınım ben de yapabilirim onu ben her zaman ben doğallığı severim ve kendime de güvenim var. herkesin bir güzelliği vardır ama demek ki bu 10 kilo makyaj yapan insanlar kendilerine güvenmedikleri için makyaj yapıyorlar
adım gibi eminim yani ben bundan sonuçta bayan bayanı hissedebilir başka kimse anlayamaz insan ilk önce kendine güvenecek ondan sonra zaten makyaj yapmayı da bırakır keşke sadece makyaj olarak bir email etselerdi gerçekten çok iyi olurdu en azından herkes doğal olarak kaldırdı işte gerçekten de en güzeli bu olurdu yani.