0

ben 28 tl cekim talebi yaptım fakat daha gelmedi yarın 3. günü 3 iş günü diyorlar bakalım.

0

sorumani en az 25 lira kazandığınızda ödeme talebinde bulunduğunuzda normal mesai günlerinde üç gün sonra en geç para hesabınıza yatıyor.ben 5-6 kez ödeme aldım .bir sorun yaşamadım.

0

3 gün içerisinde hesabınıza mutlaka olduğunu söyleyebilirim. fakat hesabınızda herhangi bir sıkıntı olursa size uyarıyorlar zaten. eğer böyle bir vaziyette kalırsanız ödeme talebiniz iptal edilebilir.

0

25tl yi doldurunca ödeme talebinde bulunuyorsunuz ve size 3 iş günü içinde ödemenin yatacağını zaten söylüyor. ama ben sabah 09.00 gibi ödeme talebi istedim öğlen 13.00 itibari ile para hesabıma yatmıştı. şuan yılbaşı dolayısı ile biraz aksama belki olabilir ama 3 iş gününü geçireceklerini hiç sanmıyorum.

0

sorumani'de kazandığınız tutar 25tl olunca ödeme talebinde bulunuyorsunuz 3 iş günü içerisinde para hesabınıza yatıyor bildiğim kadarıyla.

0

sorumani odemeleri ,ödeme talep ettiğiniz günden itibaren 3 gün içerisinde yapıyorlar yani çok kısa surede. bence güvenim çünkü sorumani gerçekten ödemeleri anında yapıyor.

1

sorumani ödemeleri 3 iş günü içerisinde yapıyor. ancak ben iki kere ödeme talebinde bulundum ikisinde de 24 saat dolmadan para hesabımdaydı. eğer hesabınızda herhangi bir sorunla karşılaşılmadıysa ve incelemeler olumlu sonuçlandıysa eğer 3 gün bile sürmeden hesabınıza yatıyor genelde.