1

benim için sıkıntı yok. ben her gün belirli zaman ayırıp burada soru cevaplıyorum. şu an 7 nci sıradayım. 50 lirayı hak ediyorum görünüyor, 10 da olsam aa 10'a düştüm diye üzülmem. onda da nasılsa 50 lira alacağım böyle bitirirsem son dakikada da. kendimi strese sokmadan, parmaklarımı ve gözümü yormadan devam ediyorum. istersem 3 gün sabahlar ve ilk üçe girerim ama değmez.
hayatta paradan önemli şeylerde var. her hafta 25 lira buradan almak benim niyetim. ötesi işin kaymağı oluyor yani bu 50 lira falan.

1

keşke ilk yirmiye ödül verilse. yarışmalarda sürekli listede olup düşmem ile nam salacağım yakında. henüz hiç ödül almadım yarışmalardan. o yüzden listeye sondan giriş yaptım ve kıpırdayamıyorum. zaten amacım sadece küçük de olsa bir ödül almak ve listedeki yerimi korumak. böyle daha güzel oluyor ödülü alamasak bile azimle çalıştığımızdan kazançlarımızda biraz olsun artıyor.

0

evet öyle... duman adlı yazarda baya hırslı çıktı.. listeyi alt üst etti resmen. :d :d maşallah diyeyim valla o yazara :d

0

şu anda herkesin tamamen aktif bir şekilde sitede durduklarını görüyoruz. özellikle üst sıralar çok çekişmeli bir şekilde ilerliyor. paraların pek fazla olmadığı sıralar herkesin yapabileceği ataklar çok önemli. tabii ki bu süre zarfında yeterince uykusuz kalacağız ve sabah işe gidecek kişiler oldukça yorgun bir şekilde karşımıza çıkacaktır. tabii ki son 3 gün daha çok çekişmeli olacağını düşünüyorum. çünkü tatil günleri oluyor ve herkesin tamamen aktif olarak çıkış içerisine girmesi gerektiğini biliyor. inşallah hak eden kişilerin parayı almasını ve istedikleri miktarı kazanmışlardır diye umut ediyorum.

0

son haftaya girince ekstra bir hız gelmiş sanki ama daha iyi oldu herkes daha çok gaza geliyor