0

aslinda sorumani.com sitesine guncellemenin gelmesi bir cok uye icin iyi olmayacaktir. eski uyeler icin bence hic de iyi olmaz. cunku insanlar siteye bu sekilde alismis olabilir yenisi de eskisi de pek uzun surede alisacagi icin biraz degisiklik olmus olur zaten sitede :d.

1

aslında ben siteye biraz yeni olduğum için yani site tam anlamıyla güzel bir sitedir
güncellemeye falan gerek olmadığını düşünüyorum. ama kazanç konusunda bir düzelme yapsaydı çok iyi olurdu çünkü iki üç gündür baya kazançlar düşmüş gözüküyor çünkü daha önce sanki daha iyiydi bana göre ama kazançların biraz yüksek olması için güncelleme gelse iyi olduğunu düşünüyorum başka şekilde her şeyiyle dört dörtlük bence mükemmel bir site.

0

bence böyle gayet iyi. herhangi bir değişikliğe gerek yok bana kalırsa. ancak kazanç konusunda biraz daha yükselmeler olsa çok daha iyi olacak bana kalırsa. kazanç konusunda yardımcı olunabilir değişiklikler yapılabilir. çünkü çok yavaş ilerliyor çok fazla vakit harcamak gerekiyor bu sebepten ötürü.

0

yani biraz güncellemeler falan gelse iyi olur. biraz şu kazançlar yükselse bir de şu mesaj bölümündeki mesajların silinmesi için uygulama gelse çok güzel olacak diye düşünüyorum. gerçekten de o mesajdan falan çok rahatsızım normalde sitenin başka bir eksiği yok. sadece bir kazançların yükselmesini istiyoruz. sonuçta asgari ücrete zam geldi bizler de zam isteme hakkımız var sonuçta bakalım inşallah zam gelir bize de 2019'da paralı girmiş oluruz veya zammı diyelim daha mantıklı olsun. :))

0

öncelikle merhaba arkadaşlar ne gibigüncellemeler istiyorsunuz bence şu an site mükemmel bir şekilde işliyor herkes para kazanıyor şu an karşımda bir tane arkadaşım var o bile para kazanıyor şu an sabahtan akşama kadar yazıyor işte günde 34 lira para kasıyor yanına da bir tane arkadaşım var mesela adıma para ihtiyacı yok yani babası her gün 20 30 lira para verir adamları zengin işte falan var adamlarda adamlarda parabol bizde biz öğrenciyiz yani paraya ihtiyacımız olduğu için kalıyorum bu siteden tabii ki iste ilerideki zamanlarda güncellemeleri ihtiyacı olabilir ama ben şu an ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum site dört dörtlük çalışıyor şu an herkese iyi günler iyi akşamlar diliyorum iyi kazançlar.

1

istek ve önerilerde sıkça dile getirilen değişiklik talepleri var. sorumani sitesi bu konulara kulak veriyordur, belki alt yapısını hazırlamaya bile koyulmuştur. biz burada yarışmalarla uğraşırken site yönetimi yeni yılda bizi sürprizlerle karşılamaya hazırlanıyordur kim bilir?
asgari ücrete bile zam geldi belki bizim birim fiyatlarımızda da bir zam söz konusu olabilir. dile getirilen diğer talepler yerine getirilir belki, hep birlikte göreceğiz, her haliyle seviyoruz sorumani sitesini.

0

bence de temalar da bi degisiklik iyi olur.farklilik olur.