0

bebek uyumuyorsa mutlaka bir rahatsızlık vardır. ilk önce bebeğin bu sorununu gidermek gerekir genelde gaz sorunu vardır. bu giderildikten sonra ninni söyleyerek bebeği uyutabiliriz

0

tabii ki de eğer bir bebek uyumuyorsa ninni söylemeyi tercih ederim .çünkü ninni söylediğimiz zaman bebekler kendilerini daha güvende hissederler ve belli bir tını eşliğinde uykularının gelmesi sağlanır.

0

uyuyamayan bebeklere nini söylenir. çocuklarıma ninni söylediğim olmuştur. ninni dinleyen çocuklar daha çabuk uyumaktadırlar.

0

genellikle bebeğime ninni söylemeyi sevmiyorum. ben kendim arabeskçi olduğum için ben bebeğimi arabeks veya türkü söylüyorum. zaten ben ninni den fazla anlamam zaten benim oğluma ninni söyleyince uyumuyor ama normal bir şarkı söyledim de gerçekten de oluyor. işte uyuzsun sorun değil ama işte 50 kere kalktığı için ben bu uykudan hiçbir şey anlamıyorum. bu benim psikolojimi bozuyor yani onu mu yanması devamlı toplamda 3 saat uykuyla uyuyorum yani her gün de hesaplıyorum. bazen üç buçuk saat oluyor ,bazen 3 bazen de bilemedin, 2 saatlik uykuyla duruyorum.

0

uyumayan bebeklere tabii ki dinle söylenebilir. fakat bazı bebekler gerçekten çok huysuz olduğu için hiçbir şekilde ninni bile dinlemezler. daha çok ağlamayı tercih ederler. büyük ihtimalle de rahatsızlığı olduğu için uyuyamadığını düşünüyorum.