0

yani ben kendim resim çekmeyi de çok seviyorum, resim çekilmeyi de çok severim. biz arkadaşlarımızla bir yere falan gittiğimizde nereye gidersek gidelim hep fotoğraf çekilir veya çektirdik hoş oluyor. en azından şu an evlendik hepimiz anılarımız aklınıza gelir.
fotoğraf çekmek de çekilmek de bence güzel bir şey insanda hatıra kalıyor. benim arkadaşların fotoğrafları ben de çoktur. onlarda da benim fotoğrafım çok yani gittiğimiz gezdiğimiz yerler hep bize anı olarak kaldı ve hala kalmaya de devam ediyor. mesela bir araya geldiğimizde biz söyle yardım fotoğraf çekemedim şunu şunu yaşamıştık diye biliyoruz en azından ondan dolayı seviyorum yani.

0

evet cok seviyorum. kendimi cekmeyide cok severim cevremdekiler bana cok fotojeniksin derler hep. bazen evde suslenip kendi kendime fotograf cekilirim. birde manzara cekmeyi cok severim. gun batimini ozelliklede o anı yakaladigim cok fotografim var. ve dogal guzellikleri cekerim. bir kuşu bir gülu bir cocugu bir gulumsemeyi fotograflarim elimden geldikce. arkadaslarim arasindada ben cok iyi fotograf cektigim icin hep bana fotograf cektirirler.

0

evet resım cekemyı oldukca severım ozellıkle arkadaşlarımı fotoraf konusunda profesyonel bır şekılde çekerım ve başarılı oluyorum ama kendım o kadar çekmem ve fotoraf tutkum pek fazla yok heryere gıttıgımde oyle sağa sola fotoraf atmam begendıgım güzel fotoraflar görürsel o zaman atarım ama arkadaşlarım öyle değil sağa sola gidelım hemen atarlar herkes için konuşmuyorum arkaşalarımın arasındada öyle birisi zaten kız hastası hep aga beni fotoraf cek ınstagram story atıcam der ve sonra dm at atma oy yapar yanı bırısı fotoraf cektırmeyı bu şekılde yapıyor diğerı ıse sadece fotoraf çekıp düz bir şekilde ınstragramda story olarak atıyor ve bı o kadarda müthiş yani keyif alıyor bende arada sırada tek tük çekılıyorum işte begendıysem sosyal medya hesaplarıma atıyorum.

0

resim çekmeyi çok seven biriyim. özellikle doğa fotoğraflarını oldukça çekmesini severim ben bir albüm şeklinde oluşturmayı düşünüyorum. her gittiğim yerin fotoğrafını çektiğim zaman eve gelir bilgisayarıma atıyorum ben orada biriktiriyorum şu anda. ilerleyen zamanlarda bu fotoğrafları bir albüm şeklinde dönüştürmeyi planlıyorum.