1

bana göre de beyin bedava modu kalkmalıdır çünkü ben daha önce bu sitenin nasıl bir halde olduğunu bilmiyorum çünkü ben çoktan burada değilim daha önce beyin bedava moda herhalde gün içinde birkaç saat aktif oluyordu ama ben bu siteye kayıt olduğumdan beri beyin bedava moda hep aktiftir yani genellikle desem sayısak 2 ay içinde 6 gün ya açık kalmış kalmamış çünkü ben buraya geldim geleli hep beyin bedava modu açık bedava modu kalksın da bir cevapsız soruların yazarlara soru limiti gelsin çünkü çok soru soruyorlar onların gözünde hep beyin bedava modu aktiftir.

0

evet çok uzun sürüyor beyin bedava modu bu aralar ve hiç birşey yapası gelmiyor insanın .

0

bence beyin bedava modu kalkmamalıdır. gayet doğru bir husus, o kadar çok benzer içerikli soru var ki cevap vermeyi canımız istemiyor. siteye önceden sorulmuş benzer soru var mı şeklinde bir aratmada gelmeli ve beyin bedava modu devam etmelidir.

0

siteye daha yeni kayıt olduğum için "beyin bedava" modunun ne zamandır aktif olduğunu bilmiyorum ama şuan için mantıklı gibi duruyor çünkü sitenin içi cevapsız bomboş duran çöp sorularla dolmuş gibi duruyor, cevaplanması gerekiyor ve site yönetimi gayet mantıklı bir yol bulmuş bence

0

beyin bedava modunun amacı sadece cevapsız soruları cevaplamaya teşvikse, soru sormak isteyenlerin sorusuna neden mani oluyor? armutla elmayı toplamaya çalışmak gibi... ya da sadece bir iş yaparım, öbürünü beceremem gibi..
açılan arayüzde ve sağ ya da sol sütunda kişi her sayfa yenilediğinde cevapsız sorular rast gele getirilebilir. hatta tarih sırasına göre de getirilebilir ki, eski soru varken yeni cevapsızlar hemen gözükmesin. bunun yanında zaten 'cevapsız' sekmesi de var.
bir de söz kümesinin kendi hafifden hakaret ya da en azından tahfif ve ti'ye alma varmış gibi hissettiriyor.
adı değişmeli ve de fonksiyonu...
bilgilerinize...

0

ayrı bir düzenleme getirilirse iyi olur, kendi görüşüm biraz gereksiz olmuş.

0

bence kaldırılmalı siteye kayıt olduğumdan beri hiç soru soramadım sürekli cevap veriyorum. artık cevap verecek soru kalmadı heralde ama baktığına göre daha sadece 500 e yakın soru cevaplamışım ama sürekli aynı sorular karşımıza çıkıyor bi soruyu 10 ayrı kişi 10 ayrı şekilde sormuş. aynı soruya en fazla 2 cevap veriyorum sonrası gelmiyor. neden sürekli aktif onu da bilmiyorum bir ara ogrendigime göre cevapsız soru kalmasın diyeydi ama cevapsız sorular kısmına girince soru yok diyor site hala beyin bedava modunda.

0

bence beyin bedava modu kaldırılıp yerine soru sorma limiti getirilmeli. şiimdi ben bunu dedim diye arkadaşların soru sormasına karışamayız diyorlar. peki bende onlara soruyorum. tamam karışmayın. ama bu sefer biz soru soramıyoruz beyin bedava modundan dolayı. onlar sordukları sorularla beyin bedava modunun aktif olmasını sağlıyorlar ve bu mod aha bugün onbeşinci günü. ne oldu? onlar bizim soru sorma hakkımıza karıştı. ee yeni gelen ve 60 cevap sınırını geçen arkadaşlarımız var. onların günahı ne sayın sorumani? lütfen sitede adaleti sağlayın. soru sorma limiti gelsin günlük. kimse kimsenin soru sorma hakkına girmesin bu sayede. ya soru sorma limiti getireceksiniz ya da çok soru soranı bu siteden uzaklaştıracaksınız.

1

bazı günler beyin modunun çok uzun süre aktif olduğunu farkındayız. şikayetinizde yerinde. ancak size daha iyi bir hizmet verebilmek için bazı günler beyin modunu uzun tutmak zorunda kalıyoruz.

anlayışınız ve şikayetiniz için teşekkürler.

0

bence kalmalı:.. en azından cevapsız soru kalmıyor ortalıkta

0

bence kaldırılmamalı çünkü cevaplanmayan sorular beyin bedava modu kapalı olduğunda bir daha ana sayfamıza düşmüyor bu yüzden soru cevaplar çok kalıyor

1

beyin bedava modu cevapsız soruları cevaplamak için gerçekten güzel bir şey lakin bazı soruları anlamıyorum. eğer çoğu kişi cevap vermeyince bence sorumani bu soruyu silerek ortadan kaldırabilir. cevapsız sorular çok olunca beyin bedava modu mecburen geliyor. çünkü bazen kimse cevap vermiyor.

0

beyin met bedava modu kaldırılmamalı, çünkü beyin bedava motoru aktifken, cevapsız tüm sorulara cevap verebiliyoruz. bu sayede cevapsız soru kalmıyor, ayrıca sorumani ekibi, saçma sapan herhangi bir konu içermeyen soruları kaldırırsa bu sorun daha da iyi bir şekilde çözülebilir. kimsenin cevap vermek istemediği sorular ortalıkta dolaşıp duruyor. yani kimse o sorudan bir şey anlamadığı için ne cevap yazacağını tam olarak bilemiyor. ama beyin bedava modu aktifken, diğer mantık sorularına araştırma yapıp öğrenerek cevaplar yazabiliyoruz.

0

bence gerekli o çok cevaplamayam soru kalıyor çünkü. ama biraz süresi kisalabilir bazen gerçekten çok uzun sürüyor. haliyle dön dolaş aynı sorular oluyor. öyle sorular kalıyor ki araştırıp cevabını bulamıyorum bile o zamanda boşa vakit kaybı yaşıyoruz