0

evimde kedi besliyorum adı luka beyaz van kedisi bir gözü mavi bir gözü yeşil daha 8 aylık.eve geldiğim gibi beni kapıda karşılar direk koklar sürtünür benimle oyunlar oynar,bnmle beraber yemeğini yer benimle beraber müzik dinler benimle beraber uyur.çok mutlu oldumu miyavlar daha susmak bilmez.tuvaletini gider yerini bulur tuvaletini yapar.aşıya götürmek için dışarıya çıkardığımda pür dikkat insanları izlemeye başlar aşısı yapılıp tırmakları kesildimi asla hırçınlık yapmaz çok uysal olur ama asla evde misafir sevmez.hep ilgiyi kendisine ister

0

şu an papağan besliyorum. daha yavru olmasına rağmen fazlaca oyuncu kendileri. yerinde duramayan bir yapısı var. daha öncesinde balık, köpek, kedi diye giden beslediğim hayvanların uzun bir listesi var. her şeyden önemli tek şey, onlara iyi bakın ve sokaklara bırakmayın. onlara zarar vermeyin. onlar da bir can.

0

evimizde ben doğmadan önce muhabbet kuşu varmış mavi renkli olanından, adı da maviş imiş. sonra penceren kaçmış. ilkokul zamanımda evimize yeşil renkli bir muhabbet kuşu aldık.. sessiz sakindi. evimizde bu kadar kuş girip çıktı en korktuğum şeylerden biri de kuştur. korkumu yenebilmek adına bir keresinde kafesini boyuma göre indirmeyi düşündüm asılı olduğu yerden gücüm yetmeyip düşmüştü. sakin bir kuş olması hiçbir seyi değiştirmedi.

0

evimde kopek besliyorum adı tuni özelliği av kopegi olması yıkanmayı çok sever tuvalet eğitimli evcil bir kopek ayrı yeten kedi de besliyorum adı minnos adı gibi minnos bir kedi çok tatlı onunla özelliği evcil olması annem izin vermiyor evde kedi kopek veya başka tur hayvan beslememe kızıyor çünkü alerjisi var annemin her turlu hayvana sonra hastalanıyor annem hastanelik oluyor ama benim yapacak bir şey yok ben hayvanları çok seviyorum ama iste annem kızıyor hep bana bir de hastalanıyor annnem ondan kıyamıyorum anneme kedi kopegim çok evcil huysak ve akıllı eğitimli hayvanlardır bilginiz olsun bu soru cevabım bu kadar teşekkürler

0

evimizde yok yok gelip görseniz zannedersiniz hayvanat bahçesi kedi var kopek var koyun var keci var ama en güzellerinde papağan muhabbet kuşları akvaryum da balıklar kuşları girişe koymuşuz misafirleri konuştursunlar diye konuşturuyorlar zaten bize gelen misafirler insan gelmek istiyorlar onlarla konuşmak için evciller en önemli özellikleri de rengarenk tuylere sahip olmaları çok güzel görünüyorlar harika adeta herkese tavsiye ederim evlerinde haycvan beslesinler bence pişman olmazlar çok güzel harika bir duygu bence onlara bakarken bile mutluluk duyuyorsun bu soru için cevabım bu kadar teşekkürler

0

ben evin içinde hayvan bakmaya karşıyım çünkü benim küçük çocuklarım var ve hayvanların içeride beslenmesini istemiyorum ama sokakta beslediğim 2 tane kedim vardır bu kış boyunca hep onlara baktım yemek verdim şimdi havalar biraz sıcak olduğu için ikisini buradan gitti onun dışında baktım hayvan yok.

0

evimizde bir adet muabbet güvercini besliyoruz o bizim herşeyimiz çok mutlu çok iyi özelliği konuşması babacık diyebiliyor ve omzuna geliyor çok sevecen bi hayvan beslemenizi tavsiye ederim çok iyi hayvan.

0

hayır beslemiyorum hayvan ama köye gittiğimizde genelde kapıların önünde köpekler, tavuklar, ördekler filan var.

0

evet evimde hayvan besliyorum.bi tane köpeğim ve iki tane kedim var. köpeğim bana o kadar sadık ki yani bunu anlatmak mümkün değil yaşamak lazım. yani beni o kadar seviyor ki yanımdan ayrılmıyor. hayvanlar insanlara dostluğun ne demek olduğunu . insanların yalnız olmadıklarını hatırlatıyor.kopegimin cinsi de kupay.

0

evimde hayvan beslemiyorum düşünmüyorum beslemeyi de alerjim var zaten çoğu şeye kıl tüy hiç sevmem.
evde hayvan beslemek pislikten başka bir şey değil hayır canım seviyorsanız dışarıda sevin dışarıda besleyin.
hadi kediye bir şey diyemiyorum yine de temiz hayvan deniyor sonuçta ama köpek yani hiç evde beslenecek bir hayvan değil

0

evimde toplam 5 tane hayvan besliyorum. bizim ev bahçeli olduğundan dolayı bu konuda bir sıkıntı çekmiyorum. 4 adet kedim 1 adet de köpeğim bulunmaktadır. hepsinin isimleri aslında değişik ve hikayesi olan isimlerdir. mesela en yaşlı olan kedim zarifeden bahsedeyim, kendisi 11 yaşındadır. isminin zarife olmasının anlamı ise küçüklüğünden beri gerçekten çok nazik ve zarif olmasından kaynaklı bu ismi koydum en belirgin özelliği budur. diğer bir kedimin ismi moussadır. fenerbahçeli olduğumdan dolayı moussa sowu çok severdim. kedim de simsiyahtı. bundan dolayı moussa ismini koydum kendisine. belirgin özelliği ise son derece huysuz olmasıdır. son derece huysuz sadece yatacağı zaman kucağa gelip kendini sevdirir veya sizden birşey isteyeceği zaman. diğer bir kedimin adı fatmagül'dür. fatmagül koymamın sebebi bir ara survivor da fatmagül diye bir yarışmacı vardı sürekli düşüyordu. kedim de özellikle ufakken oyun oynarken falan uyurken sürekli düşüyordu, bundan dolayı kendisine bu ismi koydum. en belirgin özelliği ise konuşmasıdır. sizinle sürekli iletişim halinde olup kendisine hitap ettiğiniz anda sizinle konuşmaya başlar birşeyler anlatır durmadan. diğer bir kedimin adı ise çitosdur. onun yeri biraz ayrıdır. onu bulduğum zaman 1 gözü iyice iltihap olmuş göremez haldeydi, gözü falan akıyordu. gidip kendisini tedavi ettirmiştim. bir gözünü maalesef kaybetmiştik ancak şuan oldukça mutlu ve huzurlu.evin en küçük kedisi olmasından dolayı oldukça hareketleri. en belirgin özelliği ise evdeki bütün kedilerle uyum içinde olması ve sürekli yemek yemesidir. biraz oburdur kendisi. köpeğimin adı ise alex. neden alex olduğunu tahmin etmeniz çok zor değildir. fenerbahçe taraftarı olan çoğu insan zaten kedisine köpeğine bu ismi koyar. alex 13 yaşında kırma bir köpek. fino ve pekins kırmasıdır kendisi. küçükken alex, oğlum futbol oynarken ona eşlik ederdi top gördüğü zaman deli gibi topu ağzına alır koşturur oğlumla karşılıklı paslaşırlardı. son derece hareketli bir köpekti fakat yaşı gereği artık gününün çoğunu uyuyup gezerek geçiriyor. benim evimde ki hayvan durumu ve özellikleri bu şekilde. artık hepsi resmen çocuğum evladım gibi oldular, hepsini çok seviyoruz.