0

insan istedikten sonra o 10 tl yi yapmak mümkün soruların altına uzun yazarak bu paraya günlük alabilirsin bence ne kadar soru okadar cevap uzun yazmak puanı yükseltir günde kolay değil evde yemek ev işi bitaraftan sorumani zor oluyor da ama keyifli internetten para kazanmak

0

buraya gün boyu zamanını ayırırsan ve sorulara soruyla alakalı uzun cevaplar verirsen kazanabilirsin. sadece soru sormak yetmez tabi cevap vermek de gerekir. soru sormak fazla kazandırmasa da cevap vermek daha fazla kazandırıyor. herkesin ihtiyacı var hepimiz daha fazla kazanöak istiyoruz.

0

sabah sekiz gibi bir başlayıp hiç durmazsan akşama kadar 10 tl civarında bir kazanç ağlarsın. hatta gece onlara onbirlere kadar belki biraz daha geçebilirsin. ama hiç oyalanmadan hiç ara vermeden sürekli yazabilmen lazım. bilgisayar başından kalksan bile tuvalet molası ya da yemek molası olur. belki bu şekilde 15 tl civarında da bir kazanç sağlamış olursun. ben öğlen 12 de giriş yaptım siteye bugün ama toplasan 2.5 - 3 saat ya olmuştur ya olmamıştır 2 tl yaptım bile. ama aralıklarla girip çıktım girip çıktım siteden. ev işi yaptım, ışarı çıktım geldim. ona rağmen 2 tl kazanmışım yani. şimdi bilgisayar başındayım ve biraz rahatım açıkçası. biraz hallice uğraşırım sitede. bakalım yatana kadar e kadar yapacağım kazancımı. yani uğraştığıma değecek mi. daha fazla uğraşılırsa daha fazla kazandırır mı sorusuna cevap olur açıkçası bu durumum. gerçi elin klavyede ya da telefonda hangisinde daha hızlıysa orada uğraş ki, gün içinde ne kadar çok soruya cevap yazarsan o kadar iyi. daha kısa zamanda iyi kazançlar yapılabiliyor yani. azımsanmayacak yer değil burası çünkü. her yazdığına birşeyler kazanabiliyorsun çünkü. hele sitede iki katı kazanç etkinlikleri olduğu zaman değme keyfine derim. o zaman burada aktif olduğun zaman, diğer günlerle aynı sürede aktif olsan iki katı kazanırsın. yani 8 tl mi kazanıyorsun normal zamanda aktif olduğunda. 2x kazanç olduğunda bu 16 tl olacak. yani sitede ne kadar aktif olup sorulara ne kadar uzun cevap verirsen neden olmasın. belki geçilebilir de. denemek gerekiyor tabi.

0

bence günde 10 lira yapmak mümkündür. hatta hayli hayli yapılabilir. sitenin cevaplara verdiği rakamlar azımsanmayacak kadar iyi. yorum sorularını yan yana açıp tıkır tıkır cevaplamaya başlarsan birkaç saat içinde 3-4 lira kazanabilirsin. bunu günde 5 sefer yapsam bile 15-20 lira edecektir zaten. 10 lira kazanmak pek zor olmasa gerek ki daha dün bile 5 lira civarında kazandım sadece altın soru cevaplayarak.

0

gunde 10 lira icin denemek gerekiyor. sitede olabildigine aktif olup soru cevaplaman lazim. aslinda bir gun oyle denemek lazım bakalim kazanabilecek miyiz? ama zor olmasa gerek. gerci kurus kurus veriyor site ama.. dedigim gibi aktid olup ugrasmak gerekiyor gunde 10 tl ywpabilmrk icin.

0

çok uğraşılması gerektiğine inanıyorum. en azından bilgisayarın başından kalkmadan beş on saat çalışılmalı. çünkü sorulan sorular hakkında araştırma yapmak bir hayli zaman alacak ve bunları özgün hale getirmek ayrı bir zaman alacak. sonuç olarak en az on saat kadar zaman gidecek. bunu yapmak için de sürekli evde olmak ve boş olmak gerekiyor. belki günde 10 lira değil de 5 lira daha kazanılabilir gibi. en azından kazanılabilitesi var.

0

sorumaniye yeni üye oldum yorumlara baktım gerçekten 10 tl kazanmak mümkün mü diye herkes çok zor ama yapılabilir yazmış şimdi bir şey merak ediyorum senin sorduğun soruya gelen cevaplarda kazanç cevap uzunluğuna göre mi geliyor yoksa herhangi bir cevap olması yeterli mi yani yazdığın cevabın uzun olması gerekiyor o yüzden herkes uzun uzun konuşmuş çok üşendim okumaya bu soruya cevabımı verip çıkıyorum benim cevabımı da üşenmeden okuyan varsa özür dilerim :)

0

sorumanide günde on lira yapmak biraz zor gibi.çok uğraşmak lazım.en az on sekiz saat takılmak gerekir.birde hızlı ve uzun cevaplar yazmak gerekiyor.günde beş lira gibi bir rakam yapılabilir,ama on lira biraz güç oluyor.

0

zor ama istersen yapabilirsin. hiç işinin olmadığı birgün bilgisayar basında denemek lazım. kuruş kuruş veriyo uzun cevaplar istiyo bunların hepsini düşünmek lazım. zor ama imkansız değil emeğinin karşılığını alsın herkes kolay gelsin..

0

imkansız burası 10 lira vermek için aylarca uğraşman gerekiyor. bence çok yazmak gerekiyor o yüzden kafana göre yazmalısın yoksa delirirsin. saatlerce burada yazmak adamı çok yoruyor . bilmiyorum tam olarak ben günlük bir liraya razıyım

0

çok zor olacağını düşünüyorum. hem çok uzun cevaplar yazman lazım yazdığın cevabın sorulan soru ile alakalı bir içeriğe sahip olması lazım hem de daha önce verilen cevaplarla birebir olmaması lazım. tüm bunları bir araya getirip her soruya uzun uzun cevap yazabilmek kolay değil. iyi bir tempo ile bir günde beş veya altı lira kazanılabileceğini düşünüyorum. bir de referans çok önemli etkin ve fazlaca referansın var ise onlar sayesinde kazanacağın rakamın ucu açık. ama kendi çabanla maksimum beş veya altı lira kazanabilirsin.

0

aslında biraz zor.çünkü kuruş kuruş veriyor.ancak genel kültürün iyi seviyedeyse iki kat kazanç yok mesela şu anda, o zaman tonla soru var genel kültürle ilgili.onları yanıtlarsan mesela bence yapabilirsin.ben artık soru bulamıyorum.yorum soruları çok az.o yüzden mümkün değil benim açımdan.soru beğenmiyorum çünkü çoğu bilgi sorusu.

1

normal sitesinde eğer iki kat kazanç olsa 5 saat 6 saat uğraşırsam 10 tl yapabilirsin ama 2 artı kazanç olmasa yani gerek hiç ara vermeden 10 saat uğraşırsan 10 tl biriktirirsin yani eğer o kadar uğraşma sana bir söyle de 10 tl 1521 ara iki kat kazanç vardı ve ben ara ara girdiğime rağmen yine de 7 tl topladım yani hiç zorlamadım ama o zaman 2 artı kazansaydı şu anda zaten kazançların çok düşük olduğu eskiden yine mesela 10 çizgiden beş kuruş veriyordu şu anda 10 çizgiden üç kuruş veriyor yani şu andaki kazançta 10 tl toplamak baya zaman harcamak gerekir yani zor bir durum ama eski hani olsaydı 10 tl rahatlıkla toplanabilir.

0

10 gl yapabilirsin tabi o kadar sabrın varsa. tüm gün ekrana bakmak gerekir tüm gün olmasa bile en azından 10 11 saat sitede yazarak zaman gecirmen gerekir. en iyisi 3 ya da 5 lira ile biriktirmeye başlamak yoksa aldigin para göz doktoruna gider.

0

hic gunluk o kadar kazanacak kadar sitede kalmadim malesef. ama bir gun denemek istiyorum gunde en fazla kac tl kazanilabolir diyr. bakalim kismet. calistigim icin pek vakit bulamiyorum ama. bir izin gunumde denerim artik. denersem buraya da yazarim en fazla ne kadar kazandim diye. ;)

0

ugrastigin zaman evet mumkun... dun mesela iki kati kazanc etkinligi vardi sitede. ben fazla giremedim siteye ama girdigim zaman cevaplarimi uzatabilecegim sorular buldum hemen, hemen onlari crvaplamaya giristim.yani 3-4 saat ugrasmisimdir ama. dedigim gibi beklemeden etmeden hemen cevap yazinca o kadsr kazanabiliyorsun. ki oyle sorulari hep bulsam ve yeni sekmede acip cevaplamaya girsem daha fazlasi yapilir da. istr gun icinde hic kalkmayacaksin ki 20 tl leri gorebilesin. onun icinde fazla sıkmamak gerekiyor kendimizi. artik nr kadsr yapabiliyorsak. cubku gubluk hayattaki islerimiz her saat aktif olmamiza imkan vermiyor burada.

0

aslinda yapilabilir. yapilmayacak bir miktar degil... tam yapamazsan bile cok yaklasirsin ama yapilabilir bir kazanc. aslinda bende bir gun denemek istiyorum oyle yapilabilir mi acaba diye.. bir gun oturup oyle sabahtan aksama bir cevap yazmam lazim denemek icin.... denersem sizi de haberdar ederim

0

yapılabilir. hatta daha fazlası da yapılır. 12-13 gibii

0

valla bence mumkundur 10 tl yapmak cunku bir iki saat icinde 5 tl yapabiliyorum. neden olmasin uzun uzun cevap vererek kazanc saglayabiliriz. ben yapabilirim yani kendime guveniyorum.

1

bilemiyorum bu konuda çok azimli değilim. bugüne kadar 3 kat kazanç varken bile en fazla elde ettiğim gelir 7 lira. kazançlara zam yapılırsa elde edilebilir neden olmasın. üç kat kazanç, iki kat kazanç uygulamalarında aktif ve azimli olunursa da elde edilebilir.