0

kopya çektim zamanında. ama hayır hiç birinde de yakalanmadım. çok iyi kopya çektiğim için sıkıntı yaşamadım. baya tedbirimi almıştım yani.

1

hep uyarırlardı hocalarımız ama öyle yakalanıp disiplinlik olmak gibi arıza bir durum olmadı çok şükür. işte en fazla arkana bakma, yanına bakma önüne bak vs. gibi sözlerle uyarıldık. kopyalarımız yakalandığında da çalışma kağıdımız hatırlamak için baktık derdik kızmazdı hocalarımız. öyle büyük vukuatlarımız da olmazdı zaten. organizasyonlu bir kopya söz konusu olmadı hiç.

0

yani ben ortaokulda devamlı kopya çeken biriydim diyebilirim. çünkü ben derslere girmezdim. her seferinde nöbetçi olurdum hatta aileme çok şikayet ederler de beni ben zaten ondan dolayı okumadım. ortaokul mezunuyum orta okulu bitirdikten sonra okulu bırakmak istedim ama sevdiğim dersler de hiçbir zaman kopya çekmedim. örnek verecek olursak inkılap, türkçe ,müzik dersi, beden dersi yani ben bunları da hiç kopya çekmedim. zaten müzik dersi ile beden dersi ders sayılmaz kolay bir ders ama dediğim gibi inkılap, türkçe dersini çok severdim. çünkü benim o öğretmenlerim iyi olduğu için kopya çekmeye gerek duymadım hiç bir zaman ama diğer de dersler girmez ve öğretmenlerimize sevmez kopya mı da çekerdim. yok hiçbir zaman yakalanmadım sadece bir kere yakalandım sadece beni şikayet ederler de nöbetçiyim diyor o kadar.

0

ilk kopya çektiğim zaman yakalanmıştım o zaman acemiydim ondan oldu

0

evet oldu bir kere yakalandım lise hayatım boyunca hiç yakalanmamıştım ama lise son sınıfta yakalandım ya hiç yakalanmak istemezdim oda en sevdiğim öğretmenime yakalandım. matematik dersinde çekiyordum kopyayı eteğimin arasına koymuştum yazdığım kağıdı ve hocam da uyanık olduğu için geldi farketti ve rezil oldum kağıdımı aılmıştı gerçekten pişman oldum kopya çektiğimi yakalanma scan iyi bir şey ama yakalanınca gerçekten çok tanıyorsunuz arkadaşlar hele de hoca'nız sizden beklemiyorsa böyle bir tavrı, gerçekten çok utanç verici bir durum.