0

bence televizyon hem daha ekonomik oluyor hem sinemaya vereceğimiz parada cebimizde kalıyor bu sayeede

0

tabikide televizyon abi ya o rahatlık yan gelip yatmak gibisi varmı yok o yüzden benim tercihim televizyondan yana.

0

sinema daha kaliteli ama dizilerimiz vazgeçirmediniz. bu kural toplumumuz için değişmez bence. bir de artık kaliteli filmler yok. senaryolar çok basit. konu kıtlığı var. oyuncular sürekli aynı. kalifiye oyuncu da bulmak mesele. hele ki karaktere uygun kişiyi bulmak. bence yine dizilere devam .

0

televizyon dizileri o kadar saçma olduğunu düşünüyorum. genelde sinema filmleri daha iyi geldiğini ve farklılık olduğu için orayı tercih ediyorum. bazı kişiler televizyon dizilerine tamamen kapanmış ve o şekilde her akşam televizyonun karşısında kalıyor. ama ben kolay kolay dizi izleyen biri değilim ve her zaman televizyon karşısından uzak kalmaya çalışmışımdır.

0

sinema daha güzel çünkü sevdiğinle yanyana oturup izleyebiliyorsun

0

bu kişiden kişiye değişir ama dizinin de farklı bir yeri vardır bizim hayatımızda.. çünkü çoğu zaman evde olduğumuz için genellikle dizi izleriz ama sinemayı da çok severim ben.. özellikle de güzel filmler olduğu zaman hiç kaçırmam ve her zaman sinemaya giderim gerçekten çok kaliteli diziler var kaliteli diziler olduğu gibi filmlerde kaliteli olmaya başladı..gerçekten de çok güzel filmler yayınlıyorlar arkadaşlarımla gitmeyi daha çok seviyorum bazıları sevgilisiyle gitmeyi tercih ediyor ama benim sevgilim olmadığı için genellikle arkadaşlarımla gidiyorum güzel bir aktivite yani sinema benim için ama dizilerinden de asla vazgeçmem.

0

son dönemdeki tv dizileri süper atraksiyonlu gidiyor.