0

damlaya damlaya göl olur atasözünü doğrular tarzda bir site konsepti, ama güzel bir sistem, bilmiyorum yeni başladım para kazanbilir miyim? ama denemekte fayda bir diye düşünüyorum.

1

valla kardeşim ben gayet memnunum. şuan ben işsizim, buradan kazandiklarimla hem harçlık yapıyorum hem az da kredi borcuma yatırıyorum. önemli olan 1 kuruş , 2 kuruş değıl. bu sitenin güvenilir olması ve bize kazanç saglamasi .allah razı olsun sorumani sitesinden.dar günümde hızır gibi yetişti. bir nebze olsa da rahatlattı beni.

0

burda cok kisi parasini begenmedigin 3 kurus sayesinde yapmislardir.begenmeyen gelmesin burda soruda sormasin cevapda vermesin.bizler burda emek verip kazaniyoruz burda cok kisi de ihtiyaci olan var vede sorumani her zaman yanimizda bizim ben eger burda suan 60 tl yaptiysam bize sorumani bu firsati verip bizde degerlendiriyoruz.asla burda yeni gelen uyelerde var o yuzden kimseye karsi burda aklinda boyle sorularla soru isareti birakmsin.

0

mantıklı değilse girmeyebilirsin kardeşim. 40 gün gibi bir sürede 200 tl yapabildiysem o üç kuruşun sayesindedir. girmediğim, aktif olmadığım da çok gün olmuştur burada.

1

ne yapacaktı yani insanları buna muhtaç edenlere ne demeli.siz ne yapıyorsunuz burada

0

bu tarz sorularda aklıma direk ekşisözlük geliyor onca yazar var ve bir sürü zaman harcayıp orda yazılar peki karşılığı var mı ? pek sanmıyorum hani meblaa az gibi gelebilir ama hiç olmamasından daha iyidir.ayrıca bu şekilde sorgulayıcı sorular da gelişme için elzemdir o yüzden güzel olmuş.

0

gayet mantıklı ogrencıyım o yuzden

1

soru sorduk niye cemkiriyorsunuz ayrıca ben siteye iki saattir üyeyim en azından internet paketimin ücretini çıkartırim farklı işlerle uğraşmak daha iyi değil mı gundiler

0

sen hic cevap vermiyorsun galiba... ben burada en çok cevaplayanlar arasındayım, sanırım yazarlar arasında da en fazla kazanç yapan benimdir. 19 lira küsürlü mü 20 lira mi ne oldu şimdiden. 4 günlük üyeyim daha. çalışınca oluyor.

2

damlaya damlaya göl olur. göl ile birlikte zihniniz de derya olur : )

2

mantıklı okul taksidim yaklaştı ve hala işim yok bari cebimdeki paramı yemem burdan da harçlıklarımı çıkartırım allah yardım eder

1

kardeş sen yapmayabilirsin sıkıntı yok.

2

mantıksız geliyorsa siteyi terkedebilirsiniz sizin için 3 kuruş diye adlandırdığınız paranın önemi olmayabilir ama bizim için var demek ki

0

boş zamanımız var değerlendiriyoz boş boş oturmaktansa ne kadar kazanırsak kardır diyoruz işte

0

ayrıca sen para kazanmayı kolay sanıyorsun galiba.

1

gayet mantıklı hacim öğrenciyim sonuçta en azından paket parası çıkıyor.

0

üç kuruşları hafife alma onlar olmasa para olmaz.