0

sesi güzelleştirir diyorlar ama ben hiç inanmıyorum küçükken çok içmişim ama sesim kötü

0

çiğ yumurta içmek özellikle de şarkıcılar için çok önemlidir sesinin açılması için her gün şarkıcılar genellikle içer.çiğ yumurta içmek boğazı enfeksiyonlara karşı koruyarak ses tellerini daha sağlıklı çalışmasını destekler.yüksek miktarda içerdiği bazı maddeler açısından vücutta birikmiş toksinleri kısa sürede temizleyerek ödem oluşumunu engeller.benim bir akrabam da da vardı hatta boğazı sürekli tahriş oluyordu ve sürekli boğazı işiyordu her gün doktor bir yumurta çiğ olarak tüketmesini önerdi ve gerçekten çok faydasını gördü. çiğ yumurta doğal cilt yenileme ilacıdır tüm cildin kırışıklığını ve yaşlanmayı geciktirir.özellikle de kadınlar her gün bir tane çiğ yumurta yemek gerçekten onun için pürüzsüz bir ciltlerinin oluşmasına yardımcıdır.özellikle de school hesaplardaki parazitlerin yanı sıra böbreklerde temizleyerek taş ve kum oluşumunu önler ve vücudun günlük ihtiyacı olan enerjiyi sağlar. özellikle böbreklerinde taş olan kişiler genellikle çıkaramazlar ve çok zorluk çekerler o yüzden de günde bir çiğ yumurtayı yediklerinde gerçekten onun için en azından bu durumdan kurtulabilirler çünkü ölüm gibi bir şey.bağışık sisteminin direncini arttırarak hastalıklara karşı vücutta kalkan olur iltihaplı hücrelerinin oluşumunu engeller protein bakımından zengin olan yumurta genelde kemik gelişimi destekleyerek daha güçlü bir iskelet yapısı sağlar.yumurta özellikle çocuklar için çok önemli kemik gelişimi için günde en azından bir yumurta her sabah bir yumurta yenmelidir.

0

çiğ yumurta sese iyi geldiğini biliyorum. yumurta protein kaynağı olan bir üründür. sabah kahvaltısında mutlaka olması gereken bir yiyecektir. özellikle çocuklar için yumurta çok önemlidir. yumurta yemeleri çok önemlidir.

0

vallahi çiğ yumurtanın ses tellerine faydası olduğunu söylüyorlar. ama ben çiğ yumurta asla yemem yani yeniden nasıl yenilir gerçekten çok şaşırıyorum. huylanırım yani ben yerken ses falan açtığını da düşünmüyorum ama bazı hastalıkların çaresi olarak çiğ yumurta öneriliyor bilmiyorum yani ben sevmiyorum ve sesimi açmak için de çiğ yumurtayı asla yemem.