0

bence her ikisi de önemli mutlu ederseniz birini eğer zaten otomatikman mutlu da olmuş oluyorsunuz başkasının mutluluğu ile buda insana mutluluk verir. bence insan önce kendisi kendi içinde mutlu olmalıdır daha sonra da mutlu etmelidir. mutluluk insanı kendi içinden gelen bir şeydir insan mutlu olmalıyım olucam dediği zaman mutlu olmaz. aksine bunu hissetmesi ve yaşaması gerekir ancka bu şekilde mutluluğa erişebilir . mutlu eden insan mutlu da olur ama önce kendisinin mutlu olması gerekir.

1

hem mutlu olmak önemlidir. hemde mutlu etmek önemlidir. yani bir insan mutlu olduğu zaman karşındakinde mutlu etmeye çalışır ve o insanın mutluluğu yüzüne ve etrafına da yayılır karşındakinden mutlu etmeyi başarır yani insanın mutlu olması kolay bir şeydir insan bir şeyi sevdiği ya birinden ilgi gördüğü zaman da mutlu olabilir. ya birinden bir küçük bir hediye aldığı zaman da mutlu olabilir ,yani insanoğlu her çeşit mutlu olabilir ama karşısındakinden mutlu etmek için çaba sarf etmek gerekir.

0

mutlu olmak daha kolay,mutlu etmek daha zor.çünkü insanlar nankör mutlu olsalar bile onları mutlu etmek için uğraşmayın siz ne kadar ulaşırsınız onlar da o kadar üzerinize gelir olduğunuz gibi olun yanınızda mutlu olan yanınızda olur mutlu olmayan gider

0

bence mutlu olmak daha önemli çünkü eğer sen mutlu değilsen zaten karşındaki insanı da mutlu edemezsin eğer mutsuzsan zaten karşıdaki insana da negatif enerjinin göndererek mutsuz olursun bence da olmak çok önemli çünkü mutsuz olduğunda hiçbir şey yapamazsın insanlara faydan bile olmaz o yüzden sen mutlu olmalısın ki karşındaki insanı da mutlu edebilirsin bence her şey karşılıklı mutlu etmek istiyorsan önce sen kendin mutlu olmalısın.

0

mutsuz insan mutlu edemez karşısındaki insanada o elektriği verir etki tepki ama mutlu etmek gerçekten huzur verici ve mutlu edici paylaşmak güzel

0

iyilik yapan iyilik bulur.mutlu etmek daha önemli.sen mutlu edersen senide illaki mutlu eden olacaktır.

0

mutlu eden zaten mutlu olur ya da mutludur bundan bihaberdir sahip olduklarından, [ yani asıl mutluluk nedir onu düşünmek lazım, öyle büyük şeylerde aranmamalı hatta hiç aranmamalıdır ] başkasını mutlu edince kendi mutluluğu açığa çıkar ve mutluluk memnuniyet yaşar insan.

1

sadece mutlu olmak biraz bencilce bir düşünce olur. sevdiklerinizle birlikte mutlu olmak, biraz da mutlu etmekten geçer aslında. o yüzden hep birlikte mutlu olmak diyebilirim bu soruya.
birilerinin mutsuzluğundan beslenip mutlu olmayalım da varsın hem mutlu edelim, hem mutlu olalım.

0

mutlu etmeden mutlu olamayız bence. mutlu ettiğin kişinin gözlerindeki o mutluluğu gördüğünde daha fazla mutlu edesin gelir zaten onu mutlu ettiğin için kendin de mutlu olursun. mutluluk bulaşıcıdır.

0

sevdiklerimi mutlu etmek isterim onların mutluluğu ile mutlu olabiliyorum çünkü

0

mutlu olmak çok onemli . mutlu insan karsisindakileri daima mutlu etmeyi bilir.

0

mutlu olmadan mutlu etmek istemek karsi tarafin bencilligi demektir.

0

mutlu olmak isterdim. çünkü mutlu olmadan mutlu edemezsin

0

mutlu olmadıktan sonra mutlu edemezsin

0

yerine göre değişir pek mutlu olmayı bilen bir insan değilim ama insanların ne beklediğini çözmek çok da zor değil bu yüzden diğer insanları mutlu etmek çok kolay tabii ki de değer verdiğim insanları mutlu edince ben de bir nebze mutlu olabiliyorum

0

mutlu edersen mutlu edilirsin. her şey karşılıklı.

0

mutlu etmek. insan çünkü mutluluğu geçici, en azından başkasını mutlu edince onun mutlu olduğunu düşünerek işe yaradığını düşünüyor.

0

mutlu olmak için insanın kendisiyle ilgli olan bir şey ama başkasını mutlu edebilmek daha zordur. bu yüzden mutlu etmek daha önemlidir.

0

mutlu edersen mutlu olursun bence.

0

yanınızdaki kişi sevdiğiniz kişiyse o mutlu olunca zaten sizde mutlu olursunuz onu mutlu etmeyi deneyin