0

evet asik olmaktan korkuyorum,mutlu edememekten,hayatima bir sorumluluk daha almaktan korkuyorum.
ben sevince genelde insanlari uzuyorum ne yazik ki,boyle bir problemim var.
elbette asik olmak guzel birsey bende istiyorum ama bazi yasanmisliklarim bana korku da yaratiyor,belki daha da olgunlasmam buyumem ve bu durumun ciddiyetini daha da iyi analiz edebilmem gerek.
asik olmak fedakarlik ister,zaman ister,ilgi ister,dusunce ister,samimiyet ister,sadakat ister,kisaca asik olmak zor bir is.eger gonul eglendirmez hayatinizi birisine adarsaniz gercekten mutlu olacaginiza da supheniz olmasin.
herseyin bir zamani oldugu gibi ask inda bir zamani vardir,planlarinizi buna gore yaparak ilerleyin.ask guzel ama bir anlik hata ile,"ben ara bunu yaptim" diyebilirsiniz kendinize..
allah gonlunuze gore versin demekten baska birseyde diyemiyorum.:)

0

ben zaten aşık olduğum kişiyle evlendim. aşk dediğimiz bir kere yaşanır ikincisi olmaz zaten onun adidas aşk olmaz. ya şimdi şöyle birşey aşk diye birşey yok. insanlar alışkanlık veya sevgiyi aşkla karıştırıyor. aşk dediğimiz şey farklı birşey herkese veremezsin o duyguyu onun için aşkla sevginin arasında dağlar kadar fark var. sevgiyi herkese verirsin annene ,babama ,kardeşine ,dostuna ,arkadaşına bu gibi yani ama ben aşka inanmıyorum. ben aşık olduğun adamla evlendim ama o sadece sevgi bizler işte onu aşk sanıyoruz.

0

evet çünkü aşık oldugun kız ve aşık oldugun zaman ve sen önemlisin her erkekle arkadaş sevgili olan kıza aşık olursan vay haline çünkü o kız sana bakmaz ve sende daha cok içine kapanırsın içine kapanıksan intihar eşigine gelme 50% dir çünkü aşık ve sevgili arasında apayrı fark vardır sevgili sadece cıkmak evlilik hayali yok ama aşk da ise evlilik ve gelecek hayai vardır buda böyle ama eyer dogru kıza aşık olursan git tanış ve şansını deene ki o kız bana bakmaz hissine kapılmayıp diye düşünme o kız olmasa başka biri o olmasa başka biri illa bu dünyada birini bulursun ama zaman ve sabır gerkli aşık olmaktan korkuyorum ama yanlış aşk dan korkuyorum dogru aşk dan korkmam...

0

hayir aşk dunyaynin en guzel seyi bence mutluğun yollu

0

hayir aşk dunyaynin en guzel seyi bence mutluğun yollu

0

bir kere aşık oldum ama tekrardan olmaktan korkuyorum. çünkü aşk güzel bir şey değil ya acı çekiyorsun sürekli karşılıksız oluyor genelde.. zaten karşılıklı aşk nerede görülmüş ki.. her zaman yarı yolda bırakmıyorsunuz her zaman üzülen taraf siz oluyorsunuz eğer aşık olduysanız tabii ...tekrardan aşık olmayı istemem yani bağcılar tekrardan yaşamak istemem çünkü yeni yeni kendime geliyorum aşk güzel bir duygu olabilir acısını da sevebilirsiniz güzelliğini de sevebilirsiniz ama sonradan emin olun ki pişman olursunuz.. çünkü değmeyen insanlara değer veriyorsunuz hayatınızın büyük bir kısmını boş geçiriyorsunuz üzüntülü mutsuz geçiriyorsunuz.. ve ben şu an onları yaşadığım için çok üzülüyorum tekrardan aşık olmayı istemem sevmeyi isterim sevmek bana göre daha değerli bir duygudur sevginin gücü sonsuzdur ama aşk bir gün nefrete dönüşebilir