1

ben sadece şaka yapmıştım zaten yazımın sonuna da gülücük koydum hemen eksi yapmışsın cevabımı. ben zaten genelde kendim sorup kendim cevap veriyorum. o sırada senin sorununu görünce, öyle bir cevap yazmak geldi, zaten sorularına bile bakmamıştım bir önyargı oluşturmuş olabilirim kendimce ama gerçekten şakaydı. bunun için özür dilerim. :) mesleğin ne?

1

benim anlamadığım ne biliyor musunuz. piyasada tonla saçma soru ve cevap gezerken bu insanlar neden bilgi ağırlıklı sorulara takıyorlar? site yönetimine birkaç gün önce sordum bilgi ağırlıklı soru sormak değil sormamak yasakmış. makarnayı nasıl yersin diye bile soru var ve önüne gelen cevap atmış o mu düşürüyor kaliteyi bizim araştırmaya sevk eden sorularımız mı? dedim ya sormuyorum eskisi gibi çok yorum aldım çünkü çoğu da tuhaf tuhaf. hiçbirinizi tanımıyorum ama ben sadece gözle görülür biçimde araştırmaya sevk eden sorulara neden tepki gösterildiğini anlamaya çalışıyorum.

1

bu konuyu bence abartip kalp kirmayin derim ben.. burada netice de bilgi edinmek icin duruyoruz.
inanin degmez dostlar..
ama peggy hakli,adamim bir cizgisi var ve o cizgiyi hic bozmuyor,ben sorularina pek cevap veremesem de kendisni tebrik ediyorum.

0

ama neden cekisiyorsunuz herkes nasıl sorar sorar yani . ben edebiyatı fazla sevmem ama cevap veremiyorum geçiyorum kalitesiz soru demiyorum sadece aram iyi değil . diğerlerinde öyle yapmali bence.