0

insan yemeli yemek lazım yemek candır kokoreç dürüm köfte

0

hayır çok şükür hiç öyle bir problemim yok. aksine eskiden çok zayıftım kilo almak için sürekli yemek yiyordum. şimdi tam ideal kilodayım. ama hala çok yemek yemekten korkmuyorum istediğim kadar yemek yiyorum .şimdilik kilo almıyorum zaten çok yediğimde metabolizmam hızlı çalışıyor ve bu da kilo almamı engelliyor . umarım her zaman böyle olur. ama eskiden gerçekten çok zayıftım inanın kilo almak için neler yaptım sürekli yemek yiyordum sürekli kilo aldıracak yemekler yiyordum falan. ama şu an tam istediğim kilodayım. ve yemek yerken de kilo almaktan hiç korkmuyorum.

0

ben de tam tersi kilo verememe derdi yok da kilo alamama derdi var. ben hiç kilo alamıyorum doğduğumdan beri şu anda da 43 kiloyum. o kadar abur cubur da yerim ama hiç kilo almıyorum.

0

cok korkmuyorum aslındaya metabolizmam hızlı baya sıkıntı değil oyzüden pekte

0

o soeun eşimde var benim hiç öyle bir sıkıntım olmadi bir hamileyken kendimi 68 kilo gördüm öyle doğum yaptım ama 1 ay içinde 53 kiloya geri döndüm troidlerim hızlı çalışıyor bir ara bu konu için tedavi gördüm ama sonuç aynı çok yerim ama kilo almıyorum . alıştım artık ama fazla zayıf olmakta iyi değil işte herseyin fazlası da azı da zarar oluyor.

0

hayir korkmuyorum cunki ona oranla bir yuruyus yapiyorum.

0

korktuğum için yiyemiyorum kilo biraz sıkıntı yaratıyor