1

''toplumu kin ve düşmanlığa tahrik etmek, toplumda nefret duyguları oluşturmak'' gerekçeleriyle fox ana haber 3 yayın yasağı almıştır. 1 milyon lira para cezası da ödeyecektir aynı zamanda fox tv. geçtiğimiz günlerde uğur mumcu'nun eşi güldal mumcu ''yeter artık gazetecileri katleden zihniyeti teşvik edecek şekilde konuşmayı bırakın'' demişti. o kadar haklı ki başka bir şey söylenemez bu hedef göstermeyle alakalı.

0

fox ana habere, ismail küçükkaya'nın sunmuş olduğu çalar saat isimli sabah haberleri programında sanırım bir bakan ve eşine yapmış olduğu suçlamalar iftira olarak görülmüş ve fatih portakal'ın da son zamanlarda hükümet aleyhine sözler sarfetmesinden dolayı ceza almışlardır. zaten insanlar işlerine gelmeyecek bir söz işittikleri zaman bir şekilde ağızlarını kapatmaya çalışıyorlar. gerçekten maalesef ülkemizde basın özgürlüğü diye bir şey kalmadı. isteyen istediği şekilde düşünür bizim fox tv'deki haberleri izlememiz kesinlikle engellenemez. ne kadar yasak alırsa alsın yayınlandığı zaman yine tek izleyeceğim haber kanalı fox tv'nin haberleridir. yapılan uygulamayı ve verilen cezayı oldukça saçma, yersiz ve gereksiz buluyorum. insanlara nereye kadar susturabilecekler acaba çok merak ediyorum. bu şekilde haberleri ceza vererek hiçbir yere varamazlar. neden korkuyorlar da kendilerine yapılan en ufak bir eleştiriye dahi tahammül edemiyorlar anlamıyorum. hiç kimse haberlerde haklarında konuşuldu diye ya da usta sanatçılardan metin akpınar ve müjdat gezen fikirlerini beyan etti diye galeyana gelip ayaklanmıyor. ancak ne hikmetse bundan çok fazla korkuyorlar. eğer korktukları bir şey varsa altında da mutlaka bir şeyler yatıyordur. çünkü ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

0

fox un ceza almasinda ki en buyuk neden,yandas degil muhalif tarafta olmasidir.

0

fox haberin ceza almasının nedeni olarak akşamları ana haber sunan fatih portakal isimli haber spikerin hakkı galeyana getirme düşüncesi taşıdığı ve halkı buna teşvik ettiği gerekçesiyle ile ceza verilmiş olabileceğini düşünüyorum.