0

evet ben de öyle düşünüyorum bazı sorular gerçekten tekrar tekrar soruluyor ve ben bu soruları cevaplamaktan sıkılıyorum hatta bakıyorum diyorum ki ben bu soruyu cevaplamıştım sanki diyorum ama bakıyorum cevaplanmamış oluyor. yani eski sorular tekrar sorulmasa daha iyi olur diye düşünüyorum.

0

bazıları görmeden aynı soruları yazabilir fakat bazıları da var ki sanki kopyaladığını belli eder gibi aynı soruları peş peşe sorabiliyor. ben de rastladım bu olaya benim de birkaç sorum bir üye tarafından defalarca yazıldığını gördüm. ben son iyi birkaç gün öncesinden veya pek saat geçmemesine rağmen o soruyu tekrardan sorabiliyorlar.

0

ben farketmedim bunu.umarım sorduğum sorularda tekrara düşmemişimdir.genelde bu tip şeylere dikkat etmeye çalışıyorum.bazen görmemiş oluyoruz daha önce sorulmuş soruları.

0

soru kalıbı aynı değilse konu aynı bile olsa tekrar soruldu uyarısı gelmiyor haliyle görmediğimız için soruyor olabiliriz. sonuçta her saniye burada değiliz

0

sanki değil çoğu soru kendini tekrar ediyor. sebeblerden başlıcaları sözcüklerin yerleri değiştirilerek sorulmasından kaynaklı.

0

bilerek olduğunu sanmıyorum sürekli takip edemedikleri için belki de o sorunun daha önce sorulduğunu görmemiş olabilirler.

0

farklı kişiler soeunca aynı soruyu öyle olabiliyor

1

insanlar soru bulamayınca eski sorulara tekrar dönebiliyorlar. aynı sorular tekrar önümüze gelebiliyor.