1

birçok malzeme aldım, tornavida seti aldım, kullanıyorum, banyo dolabı aldım kullanıyorum, televizyon aldım kullanıyorum, araba paspası ve güneşlik aldım kullanıyorum, elektrik süpürgesi aldım hediye ettim. yani ben bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.

0

ben bir defa yelek ve aykkabi almisdim cok kisa sure kullanabilmistim

0

evet a101 takip edip uygun fiyata gelen ürünleri almaya özen gösteriyorum. oradan birkaç elektronik ürün aldım ve gayet memnun kaldım güzel sağlam tavsiye ediyorum.

0

evet a101den alışveriş yapıyoruz,bazı ürünler güzel oluyor. peyniri,sucuğu, bazı şeyleri aldığım oluyor . özellikle eşim günlük alışverişinde oranda alıyor.

0

ohooo sen ne diyorsun uygulaması var bende elektronik eşyaları genelde alıp kullanıyorum. telefon flash bellek harici disk alıp kullandım ve fayette memnunum

0

evet, a101’e gelen aktüellerden alıp kullandığım çok oldu. flash alıp kullandım. hala da elimdedir kaç sene oldu hala kullanırım yani… daha sonra anneme blender seti aldık, o da oldu baya alalı. tencere almış kendine yine annem a101 den… sürekli kitap alırım mesela a101’den. sürekli gelirdi. iki haftada bir gelirdi neredeyse ama şu son zamanlarda hiç gelmiyor.. en son nereden baksanız 3 ay olmuştur gelmeyeli. kırtasiye ürünlerini alıp kullandım. ve bunun gibi daha birçok ürün kullanmışımdır a101 den alıp.

1

a101 mağazalarına gelen aktüel ürünlerden tabii ki alıp kullandığım şeyler oldu. bazı zamanlarda gerçekten işe yarayan ve faydalı ürünler getirdiği oluyor. eğer o şekilde işime yarayacağını düşündüğüm bir şey getirdiyse ve fiyatı da bütçeme uygun geliyorsa kesinlikle a101nden ürün alırım benim için hiç fark etmez nereden aldığım çünkü.
bugüne kadar a101den aldığım şeyleri düşündüğümde de daha önce flash bellek ve makyaj malzemeleri için organizer almıştım. ayrıca standart,kek kalıpları ,saklama kapları, lastikli çarşaflar gibi şeyler almışımdır herhalde. zaten biz kadınlar ıvır zıvır olduğu zaman kesinlikle dayanamıyoruz. bazen ihtiyacım olmasa bile gördüğüm zaman beğendim ya da işime yarayacağını düşündüğüm bir şey gördüğüm zaman almadan duramıyorum. ama zaten bu aralar işsiz olduğum için harcamalarımı bayağı kısıtladım. ama param olduğu zaman nereden aldığımı da bir önemi yok zaten işime yarayan ürünleri, oradan alıyorum hiç farketmez. zaten kendimden çok annemin ihtiyacı olduğu zaman a101 marketinde evin herhangi bir ihtiyacını bulursak aktüel ürünleri takip ederek gidip aldığımız zamanlar oluyor. hatta daha önce oradan yazlık pijama takımı da almışız şimdi annem söylüyor onu da, :) onlar da bayağı kaliteli çıkmıştı ,hala da kullanıyoruz. yani bütçenize uygun geliyorsa ve kaliteli olduğunu düşünüyorsanız eğer buradan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz sizde.

0

o sira indirimdemiydi hatirlamam etmem ama a-101 den urun almisligim vardir.

0

çok oldu sürekli takip ediyorum her hafta alıyorum neredeyse . iyi hatirlamis oldum yarında alacaklarım vardı aklıma geldi şuanda :)