0

biraz huzur biraz kahve biraz da mutluluk yeter insana

0

biraz insanlık biraz merhamet biraz yardım biraz barış biraz samimiyet biraz dostluk biraz aşk

0

biraz huzur biraz kahve ve birde senin dilinden anlıyacak en yakın arkadaşın yanında oldummuydu hiç bişeye değişmezsin bu anı dertleş dertleşe bildiğin kadar anılaşrı anlat biribirine herşey biter o anda ve o anki anılar başlar mükemmel üçlü olur

0

biraz huzur biraz kahve biraz daha seni çok iyi anlayacak can dost muhabbet olsun yeter bana

0

bıraz huzur biraz kahve birazda kuzenlerim

0

biraz huzur, biraz kahve, biraz yalnızlık..

0

biraz huzur, biraz kahve, biraz yağmur, biraz battaniye, biraz oğuz atay romanları..

0

biraz huzur biraz kahve birazda sessizlik cok guzel bir uclu geceleri en cok aradigim sey olmazsa olmazim

0

birazda yağmur kokusu süper olurdu hadi yanında da biraz muhabbet olsun bari

1

biraz huzur biraz kahve ve yanında bir de sağlık olsa beraber çok iyi gider. biz insanlar her şeyi aynı anda istiyoruz sevgi istediğimiz zaman huzuru da istiyoruz huzuru istediğimiz zaman para da istiyoruz çayda istiyoruz kahvede istiyoruz kurabiye de istiyoruz ekmek de istiyoruz yemek de istiyoruz yani canımız ne isterse istiyoruz çünkü insanoğlu hep aç gözlüdür ve hiç gözü doymaz bu sefer bu benim olsun artık bir şey istemem diyorlar ama onu aldığı zaman biraz daha fazla olsun biraz daha fazla olsun der yani bir çay bir huzur bazen insana yetmiyor ama benim için bir kahve olsun bir çayım olsun azıcık ekmeğim olsun çocuklarım olsun eşim olsun bir de huzurum ve sağlık olsun yeter gerisi hepsi gelir.

0

biraz huzur biraz kahve birazda müzik olsun yeter bana gerisine ihtiyacım yok özellikle insanlar hiç ihtiyacım yok aslında müzik yerine koyabileceğim o kadar çok şey var ki ama aralarından en çok sevdiği her zaman ilk sırayı alıyor bu herkes için geçerlidir sonuçta değil mi?

0

birazda bilgisayar diyelim çünkü vakit geçirmekte bir numaradır

0

biraz da müzik olabilir, biraz da deniz olabilir. aaa! evet evet deniz olsun ya.. yanımda da annem olsun tek sevdiğim.. dünya kötü dünya üzüyor dünya bitiyor.. artık ihtiyacımız olan şeyler belli .. sevdiklerimiz sevdiğimiz bir şeyler ve huzurumuz..

0

biraz huzur, biraz kahve ve biraz da deniz havası çok güzel olabilirdi aslında. ben denize balkondan bakarak o birazı tamamlayabiliyorum gerçi.

0

biraz huzur biraz kahve biraz sıcaklık biraz uyku biraz keyif biraz para hatta daha çok para. herşeyden biraz ama paradan en çok. para olmazsa hiç biri olmaz

0

biraz da sevgi herkesin ihtiyaç duyduğu o sevgi ne zaman bize gelecek?

0

sağlık dersin çünkü sağlık oldukça önemlidir. huzur aranır ortamlarda, sevgi aranır ama en önemlisi temelde her zaman sağlıktır. neyi istersen neyi hedef yaparsan yap sağlık olmadan hiçbir şey mümkün olmuyor.

0

biraz da mutluluk. şu an pek de hayattan zevk almıyor ve mutlu değilim. artık kendi kendimi dinlemek istiyorum, hayatta gülmek, neşelenmek istiyorum. kendi iç huzurumu sağlamak istiyorum. bunlar öncelik, diğerlerini sonra düşünürüz. (para ve benzeri)

0

biraz da sağlık,para ve huzur derim ki istediğimizi yapabilelim

0

biraz huzur biraz kahve bir de yanın da şiir mis gibi olurdu. şiirsiz olmazdı herhalde kahve şiirsiz de olmaz dostsuz da olmaz olur mu. bence olmaz dı