0

ben bu uygulamayı hiç doğru bulmuyorum. çünkü insanlar karanlıkta işlerine gidiyorlar veya öğrenciler de karanlıkta gidiyor okullarına. bu saat uygulamasının düzeltilmesini rica ediyorum. hiç olmadı çünkü ileri geri alma olayı olsa çok daha iyi olurdu. çünkü böyle insanlar çok zorlanıyor karanlıkta uyanmak durumunda karanlıkta yolculuk yapmak durumunda kalıyorlar.

0

bencev hiç iyi olmadı çünkü sabah karanlıkta okula gitmek zorunda kalkıyoruz ve bu bizim için gerçekten çok kötü bir durum.

0

çalışmadığım için pek birşey fark etmiyor çalışanların da çoğu kısa zamanda alıştı bu şekilde kalmalı diyorlar.

0

yaz saati kış saatiyle çok oynandı, dünyanın gittiği yoldan gidilmedi, bambaşka yollara sapıldı her şeyde olduğu gibi. ama ilk bozulduğunda kötü bir iş yapılmış oldu. ve bazı kendilerine yontar nedenlerle o yüzden yaptılar bunu. aslında bir çok sırlı iş var açıklanamıyor diyorum.

1

herkesin şahsi görüşü bana iyi olmuştu çalışırken. sabah karanlıkta çıkıyordum gündüz vardiyasında ama akşam hava kararmadan eve gelmek iyi oluyordu açıkçası. gece vardiyası çalışırken de gece olmadan uyanıyordum. çok eleştirilere maruz kalmış bir durumdu bu. her kişiye göre sorun ve çözümü farklı oldu kimine iyi geldi kimine kötü.

1

bu uygula bölgeden bölgeye farklılık göstermektedir. örneğim bizim için yani karadeniz için şu anki uygulama çok iyi. batı bölgelerinde ise insanlar işlerine yetişmek için çok erkenden yola çıkıyorlar ve işlerine vardıklarında hava daha aydınlanmamış oluyor.

1

valla bence iyi olmadi. rutin bir saat olunca sorun cikabilir belki. degismemesini dilerim ben. sorun cikabilir. bence karsi cikabilir buna calisanlar.