0

ya eskiler de bir dogallik var nedense bu yuzden ben eskiler diyorum.

0

hersey eskiden güzeldi. net ne varsa eskilerde var.

0

eski türk filmlerinde tekrar tekrar izlemek istiyoruz. ve her izlediğimizde de aynı şekilde eğleniyoruz. pazar günü türkan şoray ve kadir inanır filmlerini gerçekten her seferinde çok beğenerek izliyorum. mesela türkan şoray ve kadir inanırın al yazmalım filmi gerçekten çok etkiledi beni. ilk önce severek ve kaçarak evlenmelerine rağmen kadir inanır'ın daha sonra bir bunalıma girmiş gibi gözükerek karısını ve çocuğunu terk edip başka bir kadınla yaşamaya başlaması ve türkan şoray'ın da kendisine yardım eden adamla evlenmesi sonra eski eşini görmesi çok etkileyici bir film gerçekten. şu anda onlar kadar iyi oyuncular var mı dersek .tabii ki de iyi oyuncular var bu yadsınamaz. ama genel olarak bakıldığında bence yeşilçam oyuncuları daha başarılı .

0

bence yeşilçam oyuncularının çektiği filmler başkadır.çünkü onlar bu işe yıllarını vermiş usta oyuncu diye adlandırdığımız kişiler tarafından çekilen yeşilçam bir başkadır türkiye için

1

o yıllarda imkanlar kısıtlı teknoloji daha geride olduğu için oyunculuk ön plandaydı fakat aşırı dramatik oyunculuk yeşilçam da işlenen konular biraz geriye çekiyor beni ne yazık ki. onun dışında samimiyet on numaraydı diyebilirim. şu an on tane oyuncuyu toplasan bir adile naşit bir hulusi kentmen bir sadri alışık bir kemal sunal etmez benim gözümde. birazda çocukluğuma özlemden kaynaklanan bir durum bu ama nedense gelmiyor artık öyle sanatçılar öyle samimi tatlı insanlar. çok özgün bulduğum oyuncular da yok değil hani mesela bir kadın olarak demet evgar hayranlığım var. oyunculuk muhteşem. ama kıyas yapılmasını da çok doğru bulmuyorum. onlar o günün şartlarına göre oynuyordu. şimdiki durum ortam ve talepler bambaşka.