0

güvensizlikten korkuyorlardır ama sonra kimisi deniyor

1

çünkü gerçekten artık güvenilecek insan ve güvenilecek kurum bulmak çok zor. insanları kandırmaya ve insanların emeğini sömürmeye o kadar meyilli uygulama ve siteler var ki insanlar güvenlerini kaybedip güven sorunu yaşamaktadırlar. bu yüzden insanlara bir şey önerdiğiniz de önerdiğiniz şey ile ilgili daha önce bir sorun veya problem yaşadılarsa direk onunla bağdaştırıp kendilerini korumaya almaya çalışıp inanmak istemiyorlar. çünkü daha önce bu tür uygulamalarda güvenleri sarsıldı. o yüzden sorumaniyi ilk önerdiğiniz de tereddüt içinde olabilirler. çünkü aynı durumu bende yaşadım. daha önce buna benzer bir oyun oynadım ve ilk başta herkes parasını alıyordu ve ben paramı alamadım. 40 tl param onlarda kaldı ve hiç vicdan azabı çekmeden gayet güzel hakkımı yediler. arkadaşım bana bu oyunu önerdiğinde bende tereddüt ettim ve oynamadım daha sonra arkadaşım parayı aldıktan sonra ben de oyunu oynamaya başladım. şu an güveniyorum boyuna güzel bir uygulamaya benziyor umarım böyle devam eder ve hakkımızı yemezler .herkes hak ettiğini alsın umarım.

1

öyle bir şey yok ben arkadaşıma bahsettiğim de param yattı dedim ve arkadaşım sorumaniye girmeyi kabul etti. ama biraz tereddüt etti çünkü daha önce bir uygulamaya girdiğinde ben almıştım paramı ama arkadaşım 40 tl sini alamamıştı .o yüzden birazcık tereddüt etti ama yine de bir şansıni denemeyi kabul etti .umarım bundan istediğini alır çünkü ben sorumaniye çok güveniyorum ilk ödememi de aldım zaten.

1

sorumani uygulamasinda kazançlar düşük oldugu için insanlar tercih etmemeleri bence normal sorularin cevaplari en az 10 kuruş olursa bence sorumaniye olan ilgi dahada artar ne kadar para kazanma artarsa o kadar sorumaniye üye olan kişi artiyor anlaminda

1

bence iki nedeni var. birincisi herkes hemen yüksek para kazanmak istemeleri. ikincisi bu tür işleri hep eski dolandırıcı network işlerine benzetmeleri. bir de bu işlerin çoğu kısa sürede batıyorlar. insanlar emek verip alamamaktan korkuyorlar. ben taş attımda kolum mu ağrıdı ve peşine para da vermedim. kazanabilirsem ne güzel. kazanamasam da eh der geçerim.

2

az evvel de belirttim bir başka benzer soruda. benim çevremde böyle önerebileceğim hiç kimse yok. benim cevapladığımı bu kadar süre oturup karşılığında kuruşlar kazandığımı bilseler sen deli misin derler. onlara göre değil ondan önermedim, kabul etmeyeceklerini bildiğimden.