0

sorumani reklamcılık yapınca diğer gelir gelince mesala youtube gibi özlem yada yazmak gibi çok şeyler de daha fazla kazanç saglar.

0

reklamlardan ve sponsorlardan kazanma ihtimalleri çok kuvvetli.

0

bu konuda pek bilgim yokk ama şuan anladığım kadarıyla reklamlardan kazanıyor sorumani

0

arkadaşlar bu işler için birikmiş birikim olmak zorunda nedeni google adsense böyle sitelere hemen reklam vermiyor nedeni siteye giren tekil hit yeterince olmadigindan ve site daha yeni olduğundan siteyi bi nevi takipe aliyolar.site sahipleri kullanicilara kendi ceplerinde olan birikimi veriyolar daha sonra google adsense reklamlarini aliyolar siteye yerlestiriyolar ve 1 2 ay icinde siteye kac kişi girip reklamlari gorüp tıkliyolarsa gelir elde ediliyo.elde edilen gelirlerde bizlere dagitiliyor bu sayede sorumani sitesini kuran insanlarin verdigi parada bu reklamlara tiklayarak gorerek cikartiliyor.arada bir reklamlara tiklayalim ve 1 2 dk bekleyelim sorumani nin kazanclari artarsa daha cok odeme alabiliriz.

1

ilk zamanlar kendi ceplerinden ödüyordu sorumani. ama şuan reklam aldıkları için reklam gelirleriyle işi dönürüyorlar. ama ödeme alabiliyorsun. biz kısa sürede limite ulaşıyoruz. eminim sizde daha kısa sürede ulaşırsınız.

1

sorumani sitesi ilk zamanlar reklam almıyordu. parayı bir süreliğine yani reklam alana kadar cebinden ödeyeceğini söylemişti. ödemeler aksamadan, kesintisiz söz verildiği gibi ödendi. artık reklamlar var sorumani sitesinde ve reklam gelirleri sayesinde alıyoruzdur muhtemelen artık kazançlarımızı.