0

vazelin genelde pembe renkli bir nemlendiricidir. vazelinin cok faydasi vardir. dudak ucuklarina cok iyi gelir. el catlaklarina kuru ellere cok faydasi vardir. daha sonra cok guzel makyaj temizler.

0

vazelin vücudumuzda oluşan çatlaklara ve çiziklere iyi gelen bir kremdir.özellikle ayak ve el bölgesinde nasır gibi şeylere de iyi gelir.ayrıca bir yerimiz yanarsa vazelin bunlara da iyi geliyor.vazelin cildimizin yumuşamasını güzel gözükmesini sağlar. makyaj temizlerken de bayanların tercih ettiği bir kremdir.vazelin vücudumuzu nemli tutar.yazın deniz kenarında iken vücudumuza sürersek güneş yanığı oluşmasını önler.bir çok şeye faydası var yani

0

vazelin normalde güzellik için gerçekten faydası var. bir ara ben internetten falan araştırmıştım vazelin ne işe yaradığını. dudaklardaki çatlaklara gerçekten de çok faydası var vazelinin mesela dudağımız çatladığında direkt oraya vazelin sürebiliriz. iki güne kadar geçiyor zaten etkisini görebilirsin. ben gerçekten faydasını gördüm ve kaş ve kirpikleri uzatmasında yararı var vazelinin bir keresinde ben kullanmıştım. az da olsa faydasını gördüm. zaten burada hiçbir şekilde kullanmadığım bir şey söylemem ve vazelin yazın eğer bronzlaşmak istiyorsanız yüzünüze sürüp güneşe çıkıp bronz ulaşabilirsiniz. ben genellikle bronzlaşmak istemediğim için yüzüme sürmedim ama vazelin insanı gerçekten bronzlaştırıyor. elimizdeki catlaklarımıza da iyi geliyor. yani yüzüne sürebilirsin bazen ama eğer bronzlaşmak istemiyorsan dışarıya çıkmasın ben vazelini hamileyken karın bölgeme sürdüm ki; çatlamasın diye zaten biliyorsunuz ki, hamilelikte karın bölgesi çatlıyor. çok şükür ben vazelini kullandıktan sonra hani bazen nemli tuttuğu için çatlama falan olmadı ve şu an benim karnım da falan çatlama da yok. eğer hamile kalan bayanlar olursa onlara vazelin kullanmasını öneriyorum. ben etkisini gördüm onların dedik seni görmesini isterim. vazelin özellikle toplumumuzdaki çatlaklara faydası var. benim bundan 1 ay önce falan topuklarım haddinden fazla çok çatlaktı beden topuğuma sıcak suyun içine bazların atarak bir de ayrıyetten topuklarıma sürerek topuklarımı çatlaklarını o şekil geçirdim vazelin özellikle bizler grip olduğumuzda burnumuzu sildiğimizde yaralar falan oluyor. onun üzerine vazelin sürdüğümüzde o da gayet çok iyi bir şekilde faydasını görürsünüz geçiriyor. her türlü ve zaten burun derisinin yumuşamasını sağlar ve bir daha yara yapmaz yani sildiğinizde dediğim gibi ben bu söylediğim uygulamaların hepsini denedim sizler de eğer denemek istiyorsanız kullanmanızı tavsiye ederim. fazla vazelin faydalı hiçbir şekilde zararı da yok ben hiç zararını görmedim her zaman faydasını gördüm.

0

vazelin daha çok güzel bir kokusu olan ve genellikle kozmetik ürünlerde cilt bakımı için daha çok kullanılır diye biliyorum. ben de hatta vazelini kullanıyorum kaşlarıma ve kirpiklerimi. gerçekten çok faydası oluyor önemli derecede uzamasını sağlıyor. vazelin genellikle her şeyi kullanılır daha çok güzel yanıklarda, yaralarda, ciltte,vücutta kullanımı daha çok o yüzden gerçekten çok faydası vardır bir çok şeye. vazelinin faydaları genellikle şunlardır:
vazelin daha çok yaraları ve yanıklara çok iyi gelir gerçekten iyileştirici bir günü vardır ben de hatta elime ütüyle kenarına birazcık elin değmiş gibi yara olmuştu daha sonra vazelin sürmüştüm gerçekten hem suyunu emiyor yaranın hem deüstündeki yarayı gerçekten kabuk olmasını sağlıyor iyi bir şekilde hemen kabuk olmuştu ve gerçekten 3 günde 4 günde hemen geçmişti yara.genellikle yaralarda ve yanıklarda gerçekten insanın vücudu çok aşırı bir şekilde yanabiliyor acı verebiliyor o yüzden de en azından bu vazelini kullanmak gerçekten çok önemli. başka bir faydası ise genellikle yüzümüze sürebiliriz,ellerimize ,vücudumuzda sürebiliriz gerçekten nemlendirici bir özelliği vardır çok faydalı gerçekten.özellikle de duştan sonra yüzümüze vazelin sürdüğümüzde hem de hem de olmasını sağlar en azından kuru olmasını engeller ve gerçekten dışarı çıktığımızda da nemli bir yüzümüz olur ve özellikle de soğuk havalarda çok iyidir. özellikle de kuzenimin çocuğundan biliyorum bebeklerde pişik için kullanılıyor bebeğine pişik için vazelin sürüyordu ve gerçekten çok faydasını gördü özellikle zaten doktor tavsiye etmiş gerçekten çok faydalı bir şey herkes kullanmalı bence. vazelin özelliklede saçların kırık uçlarına düzeltiyor.insanlar genellikle yazın dışarı çıktığında yani tatil yaparken saçları çok kırılır uçları o yüzden de kadınlar genellikle bazı ilaçlar kullanırlar ve bir takım ilaçlar kullanırlar ve yağlar kullanılır bunlar gerçekten aslında birazcık zararlı saçlarımız ve uçlarına o yüzden de en azından vazelin sürerek kırık uçları düzeltebiliriz diye düşünüyorum.vazelin genellikle bu alanlarda çok kullanılıyor ben özellikle kaşlarıma ve kirpiklerime çok kullanıyorum gerçekten de aşırı bir şekilde bir haftada hemen etkisi oluyor vazelin. herkes bence kullanabilir rahatlıkla çünkü hiçbir şekilde bir zararı yok cilde, vücuda,saçlara yani vücudumuzun hiçbir yerini zararı yok zaten doktorlar tavsiye ediyor bir doktoruna tavsiye etmişti bana.genel anlamda vazelini bu alanlarda çok kullanılıyor ve gerçekten iyileştirici bir etkiye sahip en azından doktora gitmeden önce bir vazelin sürülerek yanıklara ve yaralara özellikle de cilde sürülerek gerçekten bu şikayetlerden kurtulabilir insanlar diye düşünüyorum. vazelin daha çok bu alanlarda çok kullanıyor genel anlamda faydaları bu şekildedir yani birçok şeyde kullanabilir insanlar özelliklede göz makyajını çıkartırken kullanabilirler çünkü gerçekten nemli olmasını sağlıyor yüzün iyi bir şekilde makyajı temizliyor diye biliyorum bir arkadaşım çok uyguluyordu makyajını ben