0

yok ya... site zaten aktif. siteyi satisa cikarmazlar da. ama eger satılacak olsa baya eder yani... rahat en az bir 10 bin tl yi bulur ki, boyle bir siteyi hazırlamak gerçekten zor. universitede web tasarım diye dersimiz vardi. yani birde kazandiran bir site. o kadar tık aliyor, o kadar reklam gelirleri var. site kazandiriyor yani. oyle ucuza satilmaz yabi diye dusunuyorum.

0

suan zatrn halihazirda aktif olan bir site. suana kadar da kapatilmadigina gore kazanclari iyi olmali. yani oylr kolay kolay satacaklarini zannetmem. tabi ozel hayata vakit ayiramiyoruz derlerse orasi ayri ama... onun disinda pek satisa cikacsk gibi gorunmuyor site

1

hayırdır sorumani'nin gelirini hesaplayan emekli amca modundan, satılsa kaç para eder kafasına mı geçti site kullanıcıları. kendimizi ilgilendiren şikayet, istek ve önerileri geçtik sorumaninin yönetim işlerine de mi karışıyoruz. alemsiniz gerçekten. daha yeni yeni sistem oturmaya ve kendini toparlamaya başlıyor sorumani sitesi. parasını bilmem ama şimdi satmak çocuğu cami avlusuna bırakmaktan farksız olur bence.

0

sorumani parayla satin alinamaz! :)
valla bence milyonlara mal olur cunku cok fazla kullanici var. listeye bakinca sanki sadece onlar varmis gibi gorunuyor ama 20 kisi disinda daha binlerce kullanicisi var. masallah diyelim nazar degmesin sorumani. :)

0

sorumani şu an yarışma olduğu için çok canlı bence .özellikle de ayın 31'inde çok heyecanlı olacaga benziyor. o yüzden sorumani ilk başlarda kaybetmiş olabilir ama şimdi çok iyi olduğu için satacağını düşünmüyorum.

0

tövbe yarabbim tövbe :))) vallahi şu an çok güzel gidiyor. canlı da yani yarışma olduğundan dolayı iyi bir para eder. yani ne kadar edeceğini bilemem ama sorumani bence sitesini satmaz. eğer gerçekten burada kazanç elde ediyorsa ben bile kazanç elde etmiş olsam ben bile siteyi asla satmam. çünkü damlaya damlaya göl olur. ilkinde zarar edersin her şey risk olmadan yapamazsın yani riske gireceksin ki; arkasından zaten kazanabilirsin. ondan dolayı satacağım düşünmüyorum yani.