0

yayınlanan bölümlerini izledim. aslında türk dizilerini kabaca ele aldığımız zaman böylesine sihirli büyülü şeyler pek yaygın değildir. yaygın olsa da işleniş ve konu biçiminden çok çocukça kalmaktadır. fakat hakan muhafız dizisi yani the protector bu konuda çok iyi bir iş çıkarmış diye düşünüyorum. başrollerinde çağatay ulusoyun oynadığı hazar ergüçlü ayça ayşin turan gibi oyuncuların eşlik ettiği bu dizide benim ilk izlenimleri oldukça olumlu yönde. konunun işlenişi yavaş ve sakin gidiyor. abartı bir şey yok senaryo da konu üzerinden olabildiğince stabil şekilde devam ediyorlar, aksiyon sahneleri tam dozunda, bunların dışında ciddi bir komedi dizisi havasına da bürünüyor sıra sıra. kendi güçlerini ve yeteneklerini fark ettikten sonra tamamen değişen başrolümüz bakalım istanbulu ölümsüz birinden ne kadar daha koruyabilecek merakla bekliyorum.

0

sadece ilk bölümünü izlemeye çalıştık. değişik bir konusu var ancak beni fazla sarmadı. diğer bölümlerini izleyebileceğimi hiç zannetmiyorum o yüzden.

0

şimdilik güzel gidiyor güzel bir diziye benziyor ama zaten genelde bütün dizilerin ilk bölümleri gayet güzel oluyor ama sonradan saçmalıyorlar..