0

bende severek yazıyorum. arada bir özellikle beyin bedava modunda ana sayfa değişmediğinde kendim çalıp kendim oynuyormuş gibi hissediyorum ama yine de sitede vakit geçirmek bana keyif veriyor. yazmasam da günlük muhakkak okuyup takip ediyorum. yazılanları okuyorum. ilgimi çekerse cevaplıyorum. zaten bir başlayınca devamı geliyor. site bağımlılık gibi bu konuda.

0

bu sitede sorulan soruların bir çoğunun cevabı biliniyor. bende bilgilerimi tazelemek için bu siteyi kullanıyorum . hem uğraş hemde kültürümün arttığını düşünüyorum .

0

düşünce ve fikir alışverişi oluyor güzel insanlar tabi sadece yazmak için yazmiyorsa

0

şahsen bende para kazanmak amaçlı gelmiştim ancak şu an para kazanmaktan çok sosyalleşmek çok hoşuma gitti yani kısaca para ikinci planda kaldı da denebilir. :)))

1

aynen güzel site ama birde sırf şu yarışmalardaki ödülleri kaçırmayacağım diye absürt absürt sorular sormasalar saha güzel olacak ama.

0

boş zamanlarında insan güzel şeyler öğrene bilie

1

aynı fikirdeyim kalite akıyor sitede . zehir cevaplar var. bilinmeyen şeyler öğreniliyor . faydalı bir uygulama .

0

aynen bende sevdim duymadığım sorular duyuyorum burda cevabını merak ettiğim ve bilmediğim soruları da sürekli takip ediyorım doğru cevabın ne olduğunu öğrenmek için güzel bi site olmuş

0

katılıyorum hem boş zamanları değerlendiriyoruz hem de kazanıyoruz

1

ben de sevdim, eğlenceli, öğretici ve seviyeli bir site.