0

ben bu sorumani sitesine tesadüfen denk geldim zaten yeni bir üyesiyim kafamdaki soru işaretlerini kaldırmak için bu tarz sorulara yazılan cevapları hem okuyorum hem de benim gibi yeni katılanların destekçisi oluyorum henüz 25₺ kadar param yok ama kazanmaya çalışıyorum

0

ciddi den kastın fazla para kazanmak sa eğer kazanmıyorum çünkü internetim yok internetim olsa aylık 75 lira rahat yapardım ama şu anda 18 liram var ve ben bu siteye kayıt olduğumdan beri kazanmış olduğum para neden 18 ile kazandığı da söyleyeyim hafta içi yurtta kalıyorum yurtta kalmış olduğum için internetim yok internetim olmayınca da siteye giremiyorum otomatik olarak soru cevaplayamıyorum ve para kazanamıyorum internetim olsa tahminimce aylık 60 ve 75 tl arası yapabilirdim.

1

evet sorumani sitesinde ciddi ciddi para kazanılıyor ve paralarda yazarların hesabına yatırılıyor ben de buradan para almışım hiç kimsenin kafasında soru işareti kalmasın ödemesini yapan bir sitedir ben bu siteyi hiç kimsenin tavsiyesiyle gelmedim. ben bu siteyi google'de kendim buldum ve keşfettim ve kayıt oldum hiç kimsenin referansıyla da gelmedim sadece siteyi gördüğüm an yani bana güvenilir geldi ve burada başladım sanırım 6 hafta vardır başlamışım buradan 2 ödeme aldım. yani burada bazı yazarlar yeni başladığı zaman acaba gerçekten para ödüyorlar mı diye gerçekten ödüyorlar aslında bu sitede keşke fotoğraf yükleme özelliği de olsaydı o zaman kanıtları da paylaşabilirdik. inşallah site en kısa zamanda bu özelliği de getirir.

0

evet ciddi paralar kazaniliyor. ama aktif olmak gerekiyor onun icinde. yoksa bir gun girip 1 ay olmazsan kazanamazsin.. aktiflik onemli o yuzden.

0

evet sorumaniden istediğiniz şekilde para kazanabilirsiniz ve sitenin zaten ödeme kanıtları var. bu yüzden dolayı içiniz rahat olabilir. ve şuna gelirsek, para kazanma oranınız, siz ne kadar çok soru cevaplarsanız ve verdiğiniz cevaplar ne kadar uzun olursa kazancınızı o kadar çok etkiler. yani siz uzun cevap verirseniz daha çok para kazanırsınız, ancak kısa cevap verirseniz daha az para kazanırsınız. eğer örnek olarak siz 250 soru cevaplamış iseniz, daha az para kazanırsınız, ancak siz 500 soru cevaplamış iseniz daha fazla para kazanırsınız.

0

para kazanma oranları artmıyor, %5 veya %20 daha fazla kazanç yazan soruları cevaplayarak daha fazla kazanabilirsin :) ben şimdiye kadar 66 tl kazandım ve ödememi de hiç sıkıntı çekmeden aldım, şu an da 14 tl küsür param var daha çekmediğim :)

0

bende daha dün tesadüfen karşılaştım bu siteyle. ilk günden 2 tl yaptım bakalım ne zamana kadar yazmaya devam edicem . benklavyede on parmak yazmayı çok istemşimdir ama bir türlü alışamadım klavyenin yerlerine ve on parmak yazmak için kullandığım programları birkaç gün kullanıp sıkılıp bırakıyordum bu sitede öyle deil en azından güncel sorulan sorularla ilgili cevaplar veriyorsunuz hem yazma yeteneğinizi geliştiriyorsunuz hemde yorum yapma kabiliyetiniz gelişiyor.

0

bence çok kazanan vardır bende referans linkiyle katıldım tesadüfen hiçbiyerde kötü yorumda görmedim bu site hakkında demekki güvenilir

0

para kazanan değilde parasını çekebilen var mı ben bunu merak ediyorum yani illaki çekim yapan vardır da hani bu ödeme kanıtlarına ulaşabilirsek daha rahat sitede vakit geçirebiliriz diye düşünüyorum

0

sorumani sitesinde iyi para kazanan vardır fakat bunun için uzun uzun yazılar yazıp kaliteli yazmak gerek. özellikle altın sorular bölümünde %20 daha fazla kazanç var bu bölümde yazacağınız uzun yazılar iyi gelir getirecektir. tabii kopya içerik olmadan, kaliteli yazmaya dikkat edin.

0

ben daha bu sitede 2 hafta falan falandır üye olmuşum ben böyle google'dan gezinirken sorumani sitesini rastladım ve onunla birlikte birkaç site daha gördüm aralarında bu sorumani sitesini beğendim ve buraya üye oldum işte 2 haftada 25 tl yaptım ama ilk hafta pek fazla katılamadım bu hafta çok aktif oldum bugün talep ödeme talebinde bulundum daha ben de buradan para çekmedim sadece para talebinde bulundum burada kazanç soru sorduğumuzda ve cevap verdiğimizde kazanç sağlıyoruz işte ben bu siteye güvenerek üye oldum inşallah öyle de kalır.

0

evet ciddi ciddi para kazanan varancla para kazanma oranında artış olmuyor. yani sabit bir kazanç sistemi var siz soru sordukça ve sorulara cevap verdikçe para kazancı sağlamış oluyorsunuz. vermiş olduğunuz cevapların kısalığına veya uzunluğuna göre değişiyor. gün içerisinde ne kadar yapabiliyorsanız ona göre kazanç elde edip kazanç sağlamış oluyorsunuz. birde zaman zaöan 2x kazanç sistemi var2x kazanç sistemi olduğu zaman daha fazla kazanç sağlıyorsunuz site de bunu belirtiyorlar zaten. belli bir tarihe kadar işliyor bu durum . 2x kazanç sayesinde de daha fazla ve daha hızlı kazanç sağlama gibi olanaklara sahip oluyorsunuz . soru mani sitesi güvenilir bir site ve paranızı hesabınıza yatırıyor 3 iş günü içerisinde. bu bakımdan siz de güvenebilirsiniz bende daha önce para çekiminde bulundum

0

arkadaşlar ben böyle sitelere gezinirken bu sorumaniye sitesini fark ettim ve sorumaniye üye oldum daha ben kazanma yolundayım yavaş yavaş kazanmaya çalışıyorum ödeme konusunda hiçbir bilgim olmadığı için ancak ödeme limitini ulaştığım zaman ödeme talimatını verip eğer ödeme alabilirsem devam etmek istiyorum ve burada birçok yorumu okudum birçok kişiye burada para kazanımıştır ve parasını almış diye yorum yapmışlar demek ki burası güvenilir bir site ve eğer sen emek ve çaba gösterirsen kazanma yoluna ilerlersen güzel paralar kazanabilirsiniz niye yorumlar var işte ben de bu yolda devam edeceğim.

0

bence çok fazla kazanan insanlar var ve sorulara uzun cevap vermeyle daha fazla para kazanabiliriz.

0

evet kazaniliyor. burada aktif olanlarin cogu guzel paralar kazandi bu sitede. yani para kazanamasak biz niye burada duralim ki. degil mi ama. ve cevaplarda ne kadsr uzun yazarsan o kadsr cok kazanc saglarsin. sitrdr crvaplardan daha fazla kazanc elde ediliyot.

0

valla bende yeni keşfettim ama inşallah yalan değildir bu para verme olayı. ciddi ciddi para kazanmak istiyorsanız doğru soruları bulup doğru cevaplar bakın altını çiziyorum doğru cevaplar vermelisiniz yoksa size para mara vermezler. aynı zamanda uzun yazmalısınız. ama uzun yazayım derken asjdjadsj fln yazarsanız hesabınız kapanır sonra ah vah edersiniz. kopyala yapıştır da yasak bu platformda dikkat edin yani.

0

sorumani de ciddi ciddi para kazanırım umuduyla yarışıyorum şimdiye kadar 11 liram oldu umarım 25 tl'ye yaparım ilk ödememi alırım ve yarışmaya devam ederim uzun uzun cevapları yazdıkça daha güzel kazanıyoruz ama çok az para veriyor yani para kazanmak çok zor oluyor

0

ben kendim olarak dağa uzun cevaplar yazarak dağa fazla kazanıyorum ve şimdi 20 tl kazandım öncelikle 2 kat kazanç olunca daha fazla para kazanırsın ve bunu toplamak biraz zor olurdu.

0

ben henüz ödeme limitini ulaşamadım ama çok fazla kazandığımda söyleyemem günde 2 tl ancak kazanmışımdır. iki kat kazanç olunca daha fazla kazanabilirsiniz sorulara uzun uzun cevap verirseniz sizin için daha iyi olur.

0

ben de 200 lira kazandım ve çektim 1 gün sonra hesabıma yatırdılar. sorumani ekibi gerçekten hakkımızı veriyor. yarışma olunca günde 15 tl yapıyorsun rahat. yarışma olmayınca pek girmiyorum bende. şuan 25 tl var ama çekmek istemiyorum.