0

cocuklugum tabiki koyde gecti benimde ozman koyde soba vardi vede cayimiz yaz kis bu sobanin uzerinde kaynar bende tabiki o cayin kaynarak tadida guzel oluyor yani gaz bulasmiyor odun komurde pisen caya doyum olmaz gercekden.

0

evet ben çok seviyorum sobanın üstünde çayı bizde çok yaparız soğanın üstünde gerçekten de çok güzel oluyor.sobanın üstünde pişen çay her zaman çok güzeldir.

0

tabiki soba üzerinde kaynayan çay sevilmez mi hiç. özellikle soba üzerinde yavas yavas piserek olan yemek onun yeri gene apayrı arada eşimle konuşuyoruz o tadı bir köye gidince yaşıyorduk onlarda kalorifer taktırdı diye . malesef artık denk gelemiyoruz ama insan ayrı bir özlem duyuyor o konulara tatlara.

0

offff hem de nasıl seviyorum. çay içmem ama illaki soba çayı içerim. hem de 3 4 bardak. ama sobadan kaynaklı değil bu bence, sobanın bulunduğu odadaki samimi ortamdan kaynaklanıyor.

0

hem de nasıl severim soba üstünde kaynayan çay sobanın üzerinde yapılan her şeyi zaten çok lezzetlidir çok güzeldir soba geçmişten beri modası geçmeyen sevdası bitmeyen bir şeydir bizim için.. sobanın üstünde yapılan çay kahve her neyse hepsi çok güzeldir gerçekten.. ben şu an sobalı evde yaşıyorum ve sobalı evde yaşamaktan çok mutluyum sobanın verdiği mutluluk hiçbir yerde yok yani apartmanlara dairelere bin basar bizim sobamız.. allah'ın verdiğine şükür diyorum bir de kış günü kestane olduğun zaman sobada çok güzel gider oh mis gibi yeriz.