1

ooo sevilmez mi. sütlaç mesela sevmeyen var mı ki acaba. misal trileçe var mı sevmeyen, şahsen bayılıyorum harikadır. trileçe olsun yeter ama karamellisi. yani bunlar harika başka da gelmedi aklıma.

0

eskiden yani çocukken seversim ama şimdi içimden yemek gelmiyor pek sevemiyorum açıkcası tadı falan bir garip geliyor. bu sebepten dolayı yiyemiyorum pek sevmeme

1

evet kardesim tatlının her türlüsünü severiz. özellikle de sütlaç benim vazgeçilmez tatlılarımdan biridir.

0

sütlü tatlı tatlıları seviyorum, özellikle sütlaç, kazandibi gibi tatlıları çok severim.

0

sütlü tatlıyı inanılmaz çok seviyorum. hepsini ayrı ayrı çok seviyorum o derece. suan yazarken bile gözümün önünden geçiyorlar. çokta sık yaparım ama ara ara yapmaya veya farklı şeyler yapmaya çalışıyorum çünkü aynı şeyler sürekli sıkıyor insanı yenmiyor zaten bir yerden sonra . ozellikle en iyi yönü hafif olmaları tam akşam yemeğinden sonra gec televizyon karşısına al çayını sütlü tatlını insan daga ne ister .

0

evet sutlu tatlilari cok severim. kazandibi, tavukgogsu, sutlac, gullac .. benim icin vazgecilmez tatlilardir. diger tatlilara nazaran daha saglikli oldugunu dusunuyorum sutlu oldugu icin. birde sutlu tatlilarin evde yapilabilmeside zaten ayri bir guzellik. tavuk gogsu mesela daha dun yaptim. kazandibini yaparim bazen. sutlaci cok beceremem onu annem cok guzel yapar. yani canimiz tatli istediginde hemen yapar mis gibi yeriz.