0

evet yüzdüm harika ve çok keyif verici bir olaydır.

0

lisanslı yüzücüyüm, profesyonel yüzücülük yaptım.

0

en son yüzdügüm deniz büyük adalardaki bi denizdi ama pek fazla sevemedim çok fazla deniz anası vardı bilenlerde bilir zaten

0

yalnız ben sudan korktuğum için bir şekilde denizde falan yüzemiyorum. sadece eşimle gittiğimde öyle denizin içine yürüyerek girdim. gerçekten de suda korkuyorum hiçbir şekilde deniz demiyorum. zaten sudan korkan bir insan yüzemez ve benim zaten normal çeşmenin altında bile durunca boğuluyorum. yani ondan dolayı denizde yüzen imkansız.

0

denizde yüzme bilmediğim için yuzemiyorum genelde yürümeyi tercih ediyorum . deniz korkum var benim aslında panik atak falan yok bende ama nedense denizde nefesim kesiliyor çok fazla panik yapıyorum kendimi sakinlestiremiyorum o yüzden bir türlü ogrenemedim yüzmeyi ama çok hevesim var yüzenleri görünce ozellikle içim gidiyor.

0

evet çok yüzdüm ama en sevmediğim kısmı ise çok tuzlu olmasıdır ne zaman denize gitsem deve güreşi yaparım ve her seferinde ağzımdan burnumdan tuzlu su girer bunun içinde hiç sevmem bu kısmını ama seviyorsan dikenine'de katlanacaksın acı yok eğleneceksen.

0

daha önce defalarca denizde yüzdüm. deniz, kum, güneş ve sahile kimse hayır demez. deniz suyu yutmak ise çok iğrenç. burnunun deliklerinin sızladığınızı hissedersiniz.