0

kardes m bu diyet diyetisyen uzman doktorlar tarafından sana sunularak verilen birşeydir onların önerilerine uyarak bu işlemi yappsrsan daha faydalı olcakttir. sana ne zmana gel konturele dediği tarihleri yada günleri onlar belirler ve bakarlar ne kadar yaramış die yok yaramamsis derse zaten sende kendini ona göre bir sekle sokar veya onlar sana ek takviyeler yazarak bunu daha sağlıklı bir biccime sokmama yardımcı olcak lardir kardsm insanın zihinde ve güçlü olması için ve istenilen potansiyele gelmesi için zaten sen gözetim altında olursun ve gün gectikce sende sen deki değişikliğin farkina verirsin bence diye düşün uyorm sen deil herkez kendi kafasına göre deil doktor konturulndr bu işlemi yaparsa illerde kötü sonuçlar dogurmaz ve herkez istedi verime potansiyele istedi zman biriminde gelebilir zayıf llamakdan ziyade kendini asıl pozitif tutmaktır olay doktorlsrda bunun farkında olarak seni dusununerek hak edecrkelrfir eminim ben buna sağlıklı yaşam spor yaprdq insan istediği makksjmum seviyeye gelir bence

0

zaten normal şartlarda olması gereken doktor veya bir uzman desteğiyle diyet yapmaktır. kendi başına aç kalarak diyet yapılması hiç bir işe yaramaz . özellikle bilip bilmeden ilaç kullanıp otlar içmek aksine tamamen sağlığa zararlı fazlasıyla hemde. doktor kontrolünde yağ endeksi vücut kitle endeksi ve ideal kilo hesaplanarak diyet programı veriliyor. herkese aynı diyet programı uymaz . o yüzden zayiflayacagim diye kendine sağlığına zarar vermektense her zaman bir doktor ve uzman görüşüne başvurmak daha iyidir.

0

kardeşim diyet zaten doktor veya uzman kontrolünde yapılmalıdır.yani nasıl soru bu böyle.insanların diyet programları farklı farklı olabilir.o yüzden doktor kontrolü şarttır.

1

diyet normalde doktor kontrolünün tarafından yapılan bir şey. öyle zaten kafasına göre diyet yapan insanlar genellikle hasta oluyor. sonuçta doktorlar daha iyisini bilir, neyi ne kadar yiyeceğimiz ne yiyeceğini falan ondan dolayı diyet yapacak olan insanlar doktora gidip en azından iyi bir şekilde öğrenip diyet öyle yapsalar daha sağlıklı olur. diğer türlü dediğim gibi kendi başına yaptınız sağlıksız yani.

0

yapılır çünkü diyetin kendi başımıza değilde doktor kontrolünde yapılması daha sağlıklı olur