0

bence büyük villalı bir ev hergün havuzuna girersiniz oh mis çok iyi olurdu ama fakiriz fakir olmayanın burda ne işi var?

0

ideal ev bence bahçeli olmalı.müstakil olmalı.bahçesinde kedi köpek oynayabilmeli.çiçekler olmalı.eviniz ulaşım araçlarının duraklarına yakın olmalı.semt pazarına yakın olmalı.deprem riski minimum olmalı ısı yalıtımlı olmalı.

1

ideal ev sanırım benim evimdir. 550 metrekare bahçe içinde, bahçesinde meyve ağaçları, ortancalar, güller, palmiyeler (eskiden çam da vardı, kestik) mor salkımları, fulya'sı, oya ağacı ve isimlerini unuttuğum bir sürü çiçeği ile 120 metre kare kullanım alanı olan tek katlı ve müstakil olan evdir.
önde ve arkada boydan boya balkonu ile yaz ve kış sefası yapılmaktadır. güneş görmesi ve ok özel bir sokak içinde olması da evi değerli kılan unsurdur.
ideal evin içinde de ideal bir aile yaşamaktadır. yani biz. :)

1

yani bence ideal ev kesinlikle güneş görmesi lazım, hiç bir şekilde inşaatların orada ev tutmamız lazım. gerçekten de inşaatta olan yerde evin içi çok toz oluyor. şahsen benim evime öyle inşaat'ın olduğu yerde olduğu için ev çok çabuk tozlanıyor evin fazla güneş görmüyor diyebilirim. balkona özellikle geniş olması lazım hem daha güzel oluyor yazın falan balkonda oturmak için iyi bence 2 artı 1 olması yeterli benim için bence bana göre ideal ev böyle

0

güneş görmelidir. balkonlu olmalıdır. doğalgazlı olmalıdır