0

evden para kazanmak tabi ki mumkun... mesela katalog satisi. bir misafirlige gidiyorsun ya da misafir geliyor filan. iste konu konuyu aciyor filan katalog isine getiriyorsun filan. yani iki parfum bile sattiginda kar ksliyor eline yani. ondan ziyade burada soru sorup cevap yazarak kazanabilirsin. yani brn buradan guzel paralar kazandım yani. hani fazla ugrasamasan bile kimseyle muhatap olmadan, satis yapmadan yani cok boyle etrafinda etliye sutluye karismadan kuruş kurus para kazaniyorsun. yani bunlsrdan baska orgu orup satan var. orgu iste ne yapiyor bere yapior, atki filan yapiyor. lif filan yapip satan var. yani bunlari orup satan var da az sanirim bunlar. zaten bere atki satiliyor. lif desen cok dönüyor ortalikta. sonracigima yaprak salamura yapip satan var, yaprak sarma yapip, icli kofte, manti, salça, reçel yapip satan var. mesela bende yakinda recel yapip satmaya baslayacagim. ozel gunler icin ikramlik yapanlar var siparis uzerine. yani bu tarz seyler yapip eden oturup gelir saglamaya calisanlar var. mesela ben birde internetten kitap satisi yapiyorum. burada yazdigim gibi internet uzerinden satis yapmaya calisip para kazanmaya calisiyorum.

0

zor ve meşakkatli olsa da mümkündür. yani uzmanlık gerektirmeyen işlerde evden para kazanmak biraz zor. keşke yazılımla ilgili bilgim olsaydı diyorum o zaman evden para kazanmak daha kolay olurdu. bende arkadaşımın önerisi üzerine kayıt oldum hatta bugün kaydoldum inşallah kredi ödememi gerçekleştirecek gelir elde edebilirim, bir ümitle geldim bakalim.

1

evden para kazanmak bu devirde kolay olmasa da imkansız da değil. buranın dışında kadınlar makyaj malzemeleri ve deterjan malzemeleri, ya da iç çamaşırı falan satıp para kazanıyor duyuyoruz. ben buranın dışında başka iş yapamam. kimseye bir şey satmayı beceremem.

1

yaşadığınız ile ve çevreye göre eve iş veren birçok firma var. bunlardan evde yapmak için iş alabilirsiniz.

katalog işi yaparak ürün satabilirsiniz. bu biraz evden olmuyor tabii ki arkadaş çevresi gerekli.

ve en güzeli sorumanı sitesinde oturduğunuz yerden soru sorup, cevap vererek para kazanabilirsiniz.

ben bir dönem çok araştırdım ve araştırmalarımız sonucunda en güzel sorumani sitesi verdi. kısa sürede oturduğum yerden para kazandıran en güzel sistem diyebilirim. bana çok güzel bir ek kazanç oldu.

0

evde para kazanmak gerçekten dediğin için ben hiçbir şekilde çalışmıyorum. çünkü benim 15 aylık bebeğim var. yani sorumani sitesini arkadaşımın sayesinde geldim. az da olsa buradan para kazanıyorum. en azında evime ekmek falan aliyorum mesela bugün 60 tl ödeme talebinde bulunmuştum aldım gittim evim alışveriş yaptım. gerçekten de burası bence çok iyi bir site buradan başka bir yerde para kazanamazsın. burası güvenilir ama ben diğer sitelere falan gerçekten güvenmiyorum. eğer burada uzun cevaplar verirsen kazanç elde edersin. ne kopya içerik oluşturmadığını sürece burada devam mı kalırsın ondan dolayı evde para kazanmak aynı burası gibi mümkün yani.

0

mümkündür. bunun için onlarca uygulama bulunmaktadır