0

çok önemli sağlıklı uyku için vücut sağlığı için yatak ortopedik olmalı şimdi çok çeşitli yataklar var bir tane tercih edilmeli

1

elbette önemli rahatsız bir yatakta uyumak mümkün olmaz. bel ağrılarına sebep olabilir. ne fazla yumuşak ne de fazla sert olması gerekir. rahatsız bir yatakta rahat edene kadar döner durur insan. uykuya dalması da zorlaşır. uykuya dalmak için yeterli sıcaklık, karanlık ve rahatlık sağlanmalıdır.

1

yani eğer gerçekten de rahatına düşkün bir insansan ,rahat uyumak için tabii ki de yatak önemli. kalkıp kötü bir yatakta yatsam bu sefer sabah kalktığında belim agriyacak o uykunun hiçbir anlamı olmaz. kendini bütün gün yorgun hissedeceksen ondan dolayı yatak her zaman önemlidir. yatak seçimini iyi bir şekilde yapmamız lazım. eğer rahatınıza düşkünseniz şahsen ben kendi adıma soyliyecek olursam. ben gerçekten de rahatima çok düşkün bir insanım ondan dolayı benim için her zaman yatak önemlidir. aslan yattığı yerden belli olur derler. sabah kalktığımda bütün gün kendimi yorgun ve bel ağrısı çekeceksem benim o uyudum uykunun hiçbir anlamı yok benim gözümde bir kere kaliteli rahat bir yatak alırım. en azında seneler boyunca kullanırım, bellimde ağrımamış olur yani kardeşim onun için yatak önemli rahat uyumak için.

0

çok uykusuzsam hiç farketmez yerde halida yat desinler gene yatarım uykusuzluga hiç gelemem . ama normal şartlarda tabiki yatakta önemli ne çok sert ne çok yumuşak olmalı bana göre yatak ikisininde fazlası iyi değil çünkü ve benim için uyurken en gerekli şey yastık yastık olmadan uyurum ama o uykudan hicbirsey anlamam rahat uyuyamam yani.