0

yorum yazarak olumlu yaklaşanlara sormak istiyorum?

benim bazı soruma kendini bilmeyenler, "onlar kendilerini bilirler", gelip eksi verip gidiyorlar, ya da benim başka sorularda cevaplarıma "-" veriyorlar. o kişilerin sorularıma verdikleri "-5" olduğu zaman ne hakla kaldırılmasına nasıl evet denilebilinir! düşünün lütfen.

5 cevap
3

ben çok fazla eksi oy alan soruları incelemeye alınması gerektiğini düşünüyorum.zaten incelemeye alındığı zaman soruda bir problem olup olmadığı da belli olur.mesela bazen sitede fazla anlaşılmaz kalitesiz ya da terbiyesizce sorular sorulabiliyor. bunlar eksi oy aldığı zaman sistemde yöneticilerin önüne düşerek incelenip sonrasında kaldırılabilir.dediğiniz gibi gereksiz veya haksız bir yere verilen eksi puanlar varsa yöneticiler onu da inceleyeceği için onları kaldırmazlar zaten. ayrımının çok kolay bir şekilde yapılabileceğini düşünüyorum bu yolla.

3

ooo sen böyle hep üstüne mi alınacan hanfendi. üstüne alınıyorsan demek ki sende de birşeyler var ki goçunuyon. bu arada o soru senin için açılmış bir soru değil. şu anda bu yaptığın bir soru değil ki niye böyle birşey açtın burası sohbet yeri değil soru ekini lütfen kullanır mısınız?

3

seninle alakasi yok o sorunun. başka birisiyle alakalı... yalan soylemem bu konularsa. emin olabilirsin abla. senle alakasi yok o sorunun.

1

poyrazım, ben benim adıma o soru açıldı gibi düşünmedim. bana davranan insanlar, başkalarına da davranabilirler bana da yapabilirler. bugün bana yarın sana, misali.
doğru bir yaklaşım değil bu. o kişiye neden mesaj atayım ki. kişiler umurumda değil, ben bana yapılan haksızlığa kimse uğrasın istemiyorum o kadar. sakinim bir de merak etmesin kimse.

3

abla emin ol ki; o soru başlığı açtığınız seninle hiçbir alakası yok. bence keşke sen üzerine alınmasaydın. mesaj atsaydın en azından sana açıklamasını yapardı. yani ben kendi adıma konuşmak isterim. ben hiçbir şekilde burada kimseye eksi vermiyorum ,artı da vermiyorum ,hiç ilgilenmiyorum yani öyle şeylerle ama dediğim gibi o soru başlığı seninle ilgili açılmadı bundan haberin olsun. bence sen boşuna söyler misin bir kişi var onun üzerine açıldığını eminim çünkü sabahtan beri o da saçma sapan soru başlıkları açtığından dolayı herkes ona eksi verdi. eğer cevapsız sorulara bakarsan görürsün ama bence sakin olmalısın.