0

evet sivilce için doğal maskeler vardır. bunlara bir kaç örnek vermek gerekirse, yoğurt limon maskesi dir. bir miktar yoğurdun üzerine sıkacağınız limonu yüzünüze sürerek bekletip bir süre sonra yüzünüzü yıkayın. yoğurt limon maskesi cildinizi parlak bir görünüme kavuşturur ve cildinizi kurutmaya yardımcı olur bu sayede sivilceleriniz de azalma meydana gelir. ayrıca sivilcelerinizin çıktığı yerlere diş macunu sürerseniz buda çok etkili olacaktır. yatmadan cildinizi pamuk yarımı ile elma sirkesi ile silerseniz özellikle ilhitaplı sivilcelerinizin geçmesini sağlar. bunun yanında kil maskesini öneriyorum. kil maskesi cildiniz için çok faydalı olacaktır. kili ya su ile ya da limon ile katı olacak bir halde karıştırıp yüzünüze sürüp bekleyiniz. kuruyunca cildinizi yıkayınız. kil maskesi cildinizi kurutmaya ve gerginleştirmeye yarar. bu sayede sivilcelerinizi den kurtulmanın daha kolay hale gelir. bunları ben daha önce denedim ve faydasını gördüm muhakkak ki sivilceleriniz üzerin de etkili olacaktır. eğer hiçbir çözüm alamazsanız mutlaka doktora başvurun doktorlar bu konuda daha uzman oldukları için size çeşitli ilaç önerilerinde bulunacaklardır. bunu yanı sıra aktaran alacağınız kükürt sabunu gibi tarifler de vardır yağlı ciltler için ancak bu durum ancak kullandığınız sürece cildinizde etki yaratır. daha sonra tekrar çıkabilir. o yüzden yağlı bir cilde sahipseniz bol bol a vitamini tüketin faydalı olacaktır cildiniz içinde.

0

sivilceler için limon karbonat maskesi sivilceyi kurutur

0

bazı insanların yüzündeki sivilceleri geçirebilmek için birçok maske deniyordur. özellikle bakıldığı zaman genç yaştaki kişiler çoğunlukla yüzünde sivilce çıkabiliyor. onların daha çok dikkatli olması gerekiyor ve doğal yollar ile maske yapmayı deneyebilirler. çevremdeki kişilerden bazıları meyvelerden maske yapmayı deniyor ve faydasını gördüğünü söylüyor. tabii ki aşırı bir şekilde geçirmede yine de yüzündeki sivilceyi azalttığını söyleyebilirim. böyle ev içerisinde yapılabilecek birçok maske türü vardır. maske yaparken herhangi bir dışarıdan alabileceğiniz pek fazla bir şey yoktur ve maddi olarak da sizi zorlamaz. kremlerin pek fazla faydası olmadığı için doğal yollar her zaman daha faydalı olduğunu düşünüyorum.

0

birçok karışım ile doğal maske oluşturmak mümkündür

0

pek çok tarif var.sivilcenin nedenine ve büyüklüğüne göre değişiyor.diş macunu sürmek içinde çinko olduğu için faydalı olabiliyor.aspirini sulandırıp sivilcenin üzerine sürmek etkili olabiliyor.çok fazla uygulamak cilde zara verebiliyor.yağlı yiyecekleri kesmek abur cuburdan uzaklaşmak cildi temiz tutmak uzun vadede kalıcı çözümler sağlıyor